VATAN 4070 HAZIR SİSTEM

öyle mi hocam açıkçası pek bir bilgim yok bu konuda nasıldır tavsiye eder misiniz uzun vadede problem çıkarır mı sizce
Hocam 4070 kartlar zaten çok ısınan sorunlu kartlar değiller. Gainward da alsan sorun olmaz.

windforce la eagle arasinda oc farkı var az bişi birde boyut ve port sayıları farklı sıcaklık değelerini bilemiyorum

İncele bakın anakartını ddr4 mü değilmi
1694178321926.png

Evet DDR4?

i5 13600kf yapıp alınır ama sıvı soğutucu lazım 13600kf ye

Yardımcı olan tüm hocalarıma teşekkürler. Son olarak işlemciyi 13600k yapıp sistemi almak şu an aklıma yattı diyebilirim. İşlemci soğutucuyu sanırım siteden özelleştirme olarak ekleyemiyoruz o yüzden onu ayrı alıp montajını kendim yapmayı düşünüyorum. Bir sorum daha var o da işlemci soğutucuyu direkt almam mı lazım yoksa bir süre soğutucu olmadan devam edersem sıcaklık yüzünden bir problemle karşılaşır mıyım?

Yardımcı olan tüm hocalarıma teşekkürler. Son olarak işlemciyi 13600k yapıp sistemi almak şu an aklıma yattı diyebilirim. İşlemci soğutucuyu sanırım siteden özelleştirme olarak ekleyemiyoruz o yüzden onu ayrı alıp montajını kendim yapmayı düşünüyorum. Bir sorum daha var o da işlemci soğutucuyu direkt almam mı lazım yoksa bir süre soğutucu olmadan devam edersem sıcaklık yüzünden bir problemle karşılaşır mıyım?
evet dayanamaz maalesef hocam soğutucu için bütçeniz nedir

Sanırım kutu içerisinden soğutucu çıkmıyor bu yüzden soğutucuyu direk almazsanız kullanamazsınız zaten koysalarda çok yetersiz kalır

Bende ddr4 sisteme 30 bin vermezdim diyorum 30 35 k arası zaten ddr5 sistem yapsrsın
35k ya ddr5 7600x ile 6750xt oluyo 240mm sıvı soğutuculu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

paranızı hazır sistemlere dökmeyin git akakçeden topla zaten daha ucuza geldiğini anlayacan

35k ya ddr5 7600x ile 6750xt oluyo 240mm sıvı soğutuculu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

paranızı hazır sistemlere dökmeyin git akakçeden topla zaten daha ucuza geldiğini anlayacan
Kardeşim siz mi beni yanlış anlıyorsunuz ben mi kendimi anlatamıyorum ben de diyorum ki ddr4 sisteme 30 bin lira para verilmez min 35 k ya ddr5 sistem çıkartabilirsin diyorum neyini anlamıyorsunuz ?

Hocalarım Vatan Bilgisayarda bulunan 4070’li bu sistem ( sistemin linki ) sizcd fiyatına göre alınır mı?
Hocam merhaba, o sisteme o parayı vereceğinize alttaki sistemleri düşünebilirsiniz saygılar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,164,688
Üyeler
184,965
Son üye
Redoo
Geri