Msi sponsorluğumu var acaba anakart ve ekran kartı msi
Msi sponsorluğumu var acaba anakart ve ekran kartı msi
İsinmami sen 4000 serisi rtx veya 7000 serisi AMD kullandinmi hiçşu ventus olmasa alabilirdim. Çok küçük kart ve ısınma problemi var.
Müşteri hizmetleri sordum beyaz olani 3 fanliymis siyah 4 fanli . Beyazda egzoz fan yok saçmalıkevet 3 argb 1 beyaz fan
onlar da bilmiyor demek ki bu kasada egzos fan beyaz renk düz önde 3 tane argb fan varMüşteri hizmetleri sordum beyaz olani 3 fanliymis siyah 4 fanli . Beyazda egzoz fan yok saçmalık
Fotoğrafda net olarak gözüküyor ztn beyaz olanda 3 fan olması cidden saçmaMüşteri hizmetleri sordum beyaz olani 3 fanliymis siyah 4 fanli . Beyazda egzoz fan yok saçmalık
ya olm ***** mısınız böyle hazır sistem dediğin fiyatı nerde bulabiliyosun galaxa bitfenixli sistemlere mi benziyor buMsi ventus çok satılmıyor olmalı ki böyle hazır sistemlerle elden çıkarıyorlar.
Sizde aynı kasadan var sanırım. Alacak arkadaşlar 3 fanli görüp 1 fan eksik zannedecekler öyleyseonlar da bilmiyor demek ki bu kasada egzos fan beyaz renk düz önde 3 tane argb fan var
Daha önce elime geçti 1den fazla kez bu kasadan o yüzden böyle diyorum. Ama farklı bir parti malsa değişkenlik gösterebilir.Sizde aynı kasadan var sanırım. Alacak arkadaşlar 3 fanli görüp 1 fan eksik zannedecekler öyleyse
Ne biliyon vatan bilgisayarın ciosumusun4070 gelmez bence ellerinde 4060ti 4060 fazla