❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Vatan 5 Gün 5 Gece Hazır Sistem İndirimi🔥🔥 SON SİSTEM

tek farkı onunki 16 gb vram liydi
ben ilk sistemi diyorum o da 16gb vramle çıktı ve parça kalitesi daha iyiyken, fiyati da parça kalitesi kadar iyiydi. ekstra ödeme kolaylığı da vardı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınır mı bu sistem ona göre alacağım
sistem de kazık göremedim. değerlendirilip, alınabilir.

ben ilk sistemi diyorum o da 16gb vramle çıktı ve parça kalitesi daha iyiyken, fiyati da parça kalitesi kadar iyiydi. ekstra ödeme kolaylığı da vardı.

sistem de kazık göremedim. değerlendirilip, alınabilir.

Bunu 5600 yapıp almak mı mantıklı bu attığı mı mı

şu stok sayıları traji komik olmasa al sat olaylarıda biticek aslında .50 stok koyunca normal kullanıcıya ürün kalmıyor.Koskoca vatan niye bu kadar saçma sapan stok koyuyor anlamıyorum.

Bugün paylaşılan pc ahım şahım f/p ürün değil ama anında bitti.Bunun yanında bu firma bu pc yi stok sıkıntısı olmadan aylardır satabiliyor.

Aynen kardeşim aylardır satmıyorsa galax ekrankartı-2000 den daha düşük okuma yazma vento kasa bilgisayardan çok anlamıyorsun galiba kalite farkı var

Bunu 5600 yapıp almak mı mantıklı bu attığı mı mı
birisi msi diğeri galax, marka farkı var
ve vatanpc de faizsiz bilindik kartlara 3 taksit imkanın var.
sistem tak çalıştir gibi ilerde yükseltme yapmayacaksan. şimdiden yükseltip al keyfine bak.

birisi msi diğeri galax, marka farkı var
ve vatanpc de faizsiz bilindik kartlara 3 taksit imkanın var.
sistem tak çalıştir gibi ilerde yükseltme yapmayacaksan. şimdiden yükseltip al keyfine bak.
Ben direk peşin ödeyeceğim kartımdan peki şuan gelecek sistemin bir şeyini değiştireyim mi hangi parçaları söyler misin özelleştirip öyle alayım kasa fln

Ben direk peşin ödeyeceğim kartımdan peki şuan gelecek sistemin bir şeyini değiştireyim mi hangi parçaları söyler misin özelleştirip öyle alayım kasa fln
m.2 yi 1tb yap bence

sistem geldi kaçırmayın

anakart b760m yap
ramler corsair veya xpg al. lexar alma geçikmesi bi tık fazla
ssd 1tb yap

Kioxia 1TB Exceria Plus​

sistem gelmiş

Geldi stok

Sadece m2 1tb yap

bitti galiba 5 dk sürdü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,300
Üyeler
184,292
Son üye
wienzz
Geri