serhatkara34
80+ Bronze
Boş beleş sistemleri almaya devam edin.
intel ve parçaları hep tatlı markalar çöp almaktansa bu daha iyi bir tercih olur
Boş beleş sistemleri almaya devam edin.
yok kral iyi ettin bu para 4060 düzünü veriyorlar. daha düşük kalitede.Ben almakla kötü mü ettim şimdi anlamadım
dostum bak keyfine yok daha iyisi gelir şu vardı falan hep boş güzel sistem senin işini de görüyorsa hiç takılmaBen almakla kötü mü ettim şimdi anlamadım
şaka galibaalmak isteyipde alamayan arkadaşlar için 1 adet sakladım işinin görülmesi için aynı fiyattan ödemesini yapıp alabilir ( istanbul içi )
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunu söylüyor traş kasa
VULCAN-4060Ti / AMD Ryzen 5 5500 MPK / GALAX GeForce RTX 4060 Ti 1-Click OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
VULCAN-4060Ti Powered by GG temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4060 Ti 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
İşimi görmez mi yahu, 10 yıldır i5-3340 ve gtx 750 ti vardı bende. Canavar gibi olacak şimdi benim içindostum bak keyfine yok daha iyisi gelir şu vardı falan hep boş güzel sistem senin işini de görüyorsa hiç takılma
Yarın 3060 gelebilir.yarında bunun 16gb versiyonunu 23.500 24k yaparlarsa komik olur
ihtiyacı olana güzellik yapmak istedimdostum bak keyfine yok daha iyisi gelir şu vardı falan hep boş güzel sistem senin işini de görüyorsa hiç takılma
şaka galiba
aga iyi yaptın aldanma kötü yorumlara genelde herşeyi kötüleyen kişilerin evinde doğru dürüst bir cihaz bile yok bu tarz pclerden bu yorumları yapıyorlar adamlar hayatında görmediği ürünleri kötülüyorlarBen almakla kötü mü ettim şimdi anlamadım 2-3 sene upgrade etmeyeceğim. Ekran kartı zaten şu an 20k. geri kalana 4k vermiş oldum
ihtiyacı olana güzellik yapmak istedim
aga iyi yaptın aldanma kötü yorumlara genelde herşeyi kötüleyen kişilerin evinde doğru dürüst bir cihaz bile yok bu tarz pclerden bu yorumları yapıyorlar adamlar hayatında görmediği ürünleri kötülüyorlar
Alıntıyı görüntüle
monitör alacaksan bunu al taksitte yaptır arkana bile bakma sakınaha bundan vardı bende de resmen
montaj falan derken haftaya gelir elime bakalım. Yarın gidip bir de LG 144hz monitor alacağım 4-5k falan o da. 30k'ya herhalde een az 5 yılımı garantiledim 10 yıldır 3. nesil i5, 750 ti ve 60hz 1080p kullanıyordum. Sistem kurulunca uçacağım ben sanırım. Bir de gamepass alınca wuhuu
Adamsın ekledim sepetemonitör alacaksan bunu al taksitte yaptır arkana bile bakma sakın