Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Vatan 5 Gün 5 Gece Hazır Sistem İndirimi🔥🔥 SON SİSTEM

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
baba merhaba
aha bundan vardı bende de resmen :D :D

montaj falan derken haftaya gelir elime bakalım. Yarın gidip bir de LG 144hz monitor alacağım 4-5k falan o da. 30k'ya herhalde een az 5 yılımı garantiledim :p 10 yıldır 3. nesil i5, 750 ti ve 60hz 1080p kullanıyordum. Sistem kurulunca uçacağım ben sanırım. Bir de gamepass alınca wuhuu
yarın için forum sahibin monitör incelemesini bekle güzel fiyat olacak demiş instagram da

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,111
İsim
eyyüb
Ne boş yazılar var adam mis gibi konu açmış al satada gider eve kullanmaya da Fiyat kötü değil kart 4060 ti tmm çok iyi değil Berki ama birden de bukadar öldürmeyin parası olan aliyor olmayan bakıyor.
Amd kullanıyorum ses ve yazılım sorunu var Nvidia bu konuda avatajli bence.
Nvidia sevenler için güzel parcalar kioxia SSD çok aşırı kötü ürünleri yok bir kaç modeli kötü sadece öncede sattık kasa desen mis gibi
Parası olan istedi şekilde daha iyi sistem düzer gelip alınmaz denmez yani bütçesi olan var olmayan var.
Kasalar fena değil hani yeni nesil ekran kartlarida eskisidar ısınmıyor msi diye felan 80-90 derece diyen var yuh yani.
Msi ekran kartı aynısını topluca alıp %2 ile trendyoldak satmistik orda bile deli gibi satıldı.
Msi olunca 16 sida 8de hızlı satılıyor.
Gecen çıkan sistem kasa çöptu powerbosdi.
Beğenmediniz su ekran kartı kalan bir ürün değil yanı.
Demek istedim al satcilar kötüler sayıyı azaltır kendi alır satar.
Nasıl 5600-7500f güzel.
İşlemci ise Intel 12400f ve 13400f lerde harika işlemciler amden kalır yanları yok iş yerinde hepsinden var duzuyorum mis gibi FPS performans veriyor Intel sevmem ama kötü işlemci değiler yani.
güzel bir de işlemci soğutucu güzel olur hani.
gülücük atan arkadaşa gtmle gülüyorum burdan.

Son düzenleme:

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,285
İsim
Draq123
MSİ RTX 4060Tİ VENTUS kartın kasa içinde nasıl rezalet durduğunu merak edenler bu videoyu izlesin :) Çok tipsiz cılız gözüken bir kart.
2 fanlı kartlar hepsi böyle gozükür msı karta özel bişe değil boş yapmışsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pc goatv4 deki 4070si gördünmü oda 2 fanlı oda aynı gözüküyor 🤣

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Sıcak fırsatlar, Oyunlar, Monitör
Msi ventus kartın sıcaklık değerleri kış olmasına rağmen şubatta yayınlanmış bu video RPM değerleri de burada gözüküyor. 3 ay önce paylaşılmış 2100 rpm civarı 75 derece görüyor. Yazın 2,3 saat oynasanız GPU sıcaklık 78 görür Hotspot 95 görür demek ki. Bir de bilmeyenler gidip 4060ti az güç tüketiyor yawwww ne kadar ısınacak ki diye bilmeden bilmiş gibi konuşmasın. Msi Ventus alınabilecek en dandik kartlardan biridir. Biri de Gigabyte Windforce 4060.

Msi diye iyidir algısı ile ancak bilinçsiz kişiler satın alır. Model önemlidir seri önemlidir ekran kartlarında Marka değil.

Bende var aynı kart ısınmıyor diyorsan kartı zorlamıyorsundur. Evin 21 derecedir vs. 35 derece yaz sıcaklığında cyberpunk, God of war gibi bir oyunu 1,2 saat oynamadan ve o oyunlarda değerleri görmeden yorum yapmayın boş olur.

1716325893536.png

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
John Smith
3 yıl garantili kart, tepe tepe kullanın gitsin. Giriş seviye karttan ne bekliyorsunuz anlamadım ki?

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
baba merhaba

MUSA54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
MUSA
Msi ventus kartın sıcaklık değerleri kış olmasına rağmen şubatta yayınlanmış bu video RPM değerleri de burada gözüküyor. 3 ay önce paylaşılmış 2100 rpm civarı 75 derece görüyor. Yazın 2,3 saat oynasanız GPU sıcaklık 78 görür Hotspot 95 görür demek ki. Bir de bilmeyenler gidip 4060ti az güç tüketiyor yawwww ne kadar ısınacak ki diye bilmeden bilmiş gibi konuşmasın. Msi Ventus alınabilecek en dandik kartlardan biridir. Biri de Gigabyte Windforce 4060.

Msi diye iyidir algısı ile ancak bilinçsiz kişiler satın alır. Model önemlidir seri önemlidir ekran kartlarında Marka değil.

Bende var aynı kart ısınmıyor diyorsan kartı zorlamıyorsundur. Evin 21 derecedir vs. 35 derece yaz sıcaklığında cyberpunk, God of war gibi bir oyunu 1,2 saat oynamadan ve o oyunlarda değerleri görmeden yorum yapmayın boş olur.

Alıntıyı görüntüle
Hocam gaming x trio artık piyasa da yok msi gaming x slim iteliyor piyasayı ona da kimi iyi kimi idare eder kimi kötü diyor sizce alınır mı yoksa tuf , galax vs al alınmaz mi dersin

extremegk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Gokhan kılıc
msi giriş seviyesi kartı övüp galaxı gömüp durmasalar keşke ikiside giriş seviye işte.

Yarın ne gelicek acaba yine 4060-4060 ti mi gelir

Son düzenleme:

un4saken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ozzy

Alıntıyı görüntüle

Aynı kartla i5 12400f'le oynayan başka bir video var. 40 tane oyun test etmiş 67'nin üstüne çıkmıyor derece. hatta görüntüsünü attığın Cyberpunk oyunu da 2:37'de başlıyor 65 derecede. Hangisine inanacağız şimdi biz?

Eric Cartman

80+ Bronze
almak isteyipde alamayan arkadaşlar için 1 adet sakladım işinin görülmesi için aynı fiyattan ödemesini yapıp alabilir ( istanbul içi )
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunu söylüyor traş kasa

i3-12100F seviyesinde işlemci nasıl daha iyi olabiliyor :) arkadaş müptezel veya kullandığı mal baya kıyak olmalı

Top Bottom