❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Vatan 5 Gün 5 Gece Hazır Sistem İndirimi🔥🔥 SON SİSTEM

Aynı kartla i5 12400f'le oynayan başka bir video var. 40 tane oyun test etmiş 67'nin üstüne çıkmıyor derece. hatta görüntüsünü attığın Cyberpunk oyunu da 2:37'de başlıyor 65 derecede. Hangisine inanacağız şimdi biz?

Aynı kartla i5 12400f'le oynayan başka bir video var. 40 tane oyun test etmiş 67'nin üstüne çıkmıyor derece. hatta görüntüsünü attığın Cyberpunk oyunu da 2:37'de başlıyor 65 derecede. Hangisine inanacağız şimdi biz?

o sistemde kullanım %95,95,97 ve yurtdışı tam yüke sokamıyor kartı. Tam yükteki performansını paylaştım. İstediğine inanabilirsin. Ben olanı söylüyorum.

Ek olarak o çocuk belki kart daha düşük sıcaklıkta çalışsın diye RPM değerlerini arttırmış olabilir ben sıcaklıkları biri rpm değerlerini göstermezse önemsemem.

Son düzenleme:
Çalışma ortamıda önemli klimalı odada kullanıyorsa sıcaklık 67 yi geçmez.

ben 4060ti 16gb ventus 2x kartı 3 ay kullandım gerçekten csde bile 74 dereceydi aynı kasa aynı şartlarda şu an eagle 4070 kartım var 65 dereceyi geçmiyor

ben 4060ti 16gb ventus 2x kartı 3 ay kullandım gerçekten csde bile 74 dereceydi aynı kasa aynı şartlarda şu an eagle 4070 kartım var 65 dereceyi geçmiyor
gigabyte 3080 vardı gigabyte teslerde 63 dereceyi geçmiyordu kasa baya serindi adama sattım 73 dereceyi görüyordu sorunlu kart dedi geri geldi evde test ettim kart yine 63 geçmiyor dı çıldırdı gitti kasa fark ediyor mesh kasalar harika birde kuvetli güzel fan varsa gerçekten soğutuyor işlemci soğutucu bile fark ettiriyor sonuçta işlemci kasa içi sıcaklık yapıyor.

Sistem özellikleri nasıl bilgisi düştü mü siteye? Dün erkenden düşmüştü.

Sistem özellikleri nasıl bilgisi düştü mü siteye? Dün erkenden düşmüştü.
4070 ddr4 sanırım 30k şimdi düştü fiyat değişebilir
Stoklar açıldı bence ilk gelen sistem daha iyiydi

Kötü dayı bu ne.

tek tek toplayınca daha pahalıya geliyor , bu fiyat iyi gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular