❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Vatan 5 Gün 5 Gece Hazır Sistem İndirimi🔥🔥 SON SİSTEM

Kötü bence geliştirme yapınca 27k ya varıyor fiyat ve ddr4 sistem 8gb ekran kartıda yetersiz

Kötü bence geliştirme yapınca 27k ya varıyor fiyat ve ddr4 sistem 8gb ekran kartıda yetersiz
Bu fiyata ddr5 varsa at onu alsınlar ayrıca neyi geliştiriyosun giriş seviye bir sistem kasa psu kaliteli , ssdyi 1 tb yapıp alcaksınız , 1080p için de 8gb vram hala yeterli

anakart diyorsan, sistem ddr4 kalacak zaten en azından 4 slot ram gen4 2 adet m.2 yuvalı bi kart alması daha mantıklı olur. geliştirebilir

kart sırf ventus diye almayacaktım ama B760M ve 1Tb nvme yapıp aldım 24.470,41TL

o değil de 1tb kioxia exceria plus 2bin tl dramli diye biliyorum alsam mi kararsız kaldım, beyler ne diyorsunuz ?

almak isteyipde alamayan arkadaşlar için 1 adet sakladım işinin görülmesi için aynı fiyattan ödemesini yapıp alabilir ( istanbul içi )
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

link atabilir misin dostum merak ettim hangisinden bahsediyorsun
bunu söylüyor traş kasa

Çok ilginç, benimde sepete attığım sistemi hala alabiliyorum:)

almak isteyipde alamayan arkadaşlar için 1 adet sakladım işinin görülmesi için aynı fiyattan ödemesini yapıp alabilir ( istanbul içi )
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunu söylüyor traş kasa

Boş beleş sistemleri almaya devam edin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,081
Üyeler
183,945
Son üye
OKAN OĞUZ
Geri