Ahmet Kocar
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 432
Kötü bence geliştirme yapınca 27k ya varıyor fiyat ve ddr4 sistem 8gb ekran kartıda yetersiz
Bu fiyata ddr5 varsa at onu alsınlar ayrıca neyi geliştiriyosun giriş seviye bir sistem kasa psu kaliteli , ssdyi 1 tb yapıp alcaksınız , 1080p için de 8gb vram hala yeterliKötü bence geliştirme yapınca 27k ya varıyor fiyat ve ddr4 sistem 8gb ekran kartıda yetersiz
anakart diyorsan, sistem ddr4 kalacak zaten en azından 4 slot ram gen4 2 adet m.2 yuvalı bi kart alması daha mantıklı olur. geliştirebilirKötü bence geliştirme yapınca 27k ya varıyor fiyat ve ddr4 sistem 8gb ekran kartıda yetersiz
Konunun başından beri almayın, etmeyin, kötü sistem falan diyip duruyorsun da kendinde daha iyisini atıp bunu alın demiyorsun.Kötü bence geliştirme yapınca 27k ya varıyor fiyat ve ddr4 sistem 8gb ekran kartıda yetersiz
Öneriyorum zaten GamingGenTR deki sistem daha iyiKonunun başından beri almayın, etmeyin, kötü sistem falan diyip duruyorsun da kendinde daha iyisini atıp bunu alın demiyorsun.
Kuru sıkı. Sadece ses var.
o sistemin ekran kartını çöpe atınca geri sekiyorÖneriyorum zaten GamingGenTR deki sistem daha iyi
link atabilir misin dostum merak ettim hangisinden bahsediyorsunÖneriyorum zaten GamingGenTR deki sistem daha iyi
bunu söylüyor traş kasalink atabilir misin dostum merak ettim hangisinden bahsediyorsun
Boş beleş sistemleri almaya devam edin.almak isteyipde alamayan arkadaşlar için 1 adet sakladım işinin görülmesi için aynı fiyattan ödemesini yapıp alabilir ( istanbul içi )
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bunu söylüyor traş kasa
![]()
VULCAN-4060Ti / AMD Ryzen 5 5500 MPK / GALAX GeForce RTX 4060 Ti 1-Click OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
VULCAN-4060Ti Powered by GG temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4060 Ti 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr