❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Vatan 5 Gün 5 Gece Hazır Sistem İndirimi🔥🔥 SON SİSTEM

Boş beleş sistemleri almaya devam edin.

intel ve parçaları hep tatlı markalar çöp almaktansa bu daha iyi bir tercih olur

1716319223409.png

Ben almakla kötü mü ettim şimdi anlamadım :D 2-3 sene upgrade etmeyeceğim. Ekran kartı zaten şu an 20k. geri kalana 4k vermiş oldum

Ben almakla kötü mü ettim şimdi anlamadım :D
dostum bak keyfine yok daha iyisi gelir şu vardı falan hep boş güzel sistem senin işini de görüyorsa hiç takılma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

almak isteyipde alamayan arkadaşlar için 1 adet sakladım işinin görülmesi için aynı fiyattan ödemesini yapıp alabilir ( istanbul içi )

bunu söylüyor traş kasa

şaka galiba :)

dostum bak keyfine yok daha iyisi gelir şu vardı falan hep boş güzel sistem senin işini de görüyorsa hiç takılma
İşimi görmez mi yahu, 10 yıldır i5-3340 ve gtx 750 ti vardı bende. Canavar gibi olacak şimdi benim için :)

şaka galiba :)
ihtiyacı olana güzellik yapmak istedim

Ben almakla kötü mü ettim şimdi anlamadım :D 2-3 sene upgrade etmeyeceğim. Ekran kartı zaten şu an 20k. geri kalana 4k vermiş oldum
aga iyi yaptın aldanma kötü yorumlara genelde herşeyi kötüleyen kişilerin evinde doğru dürüst bir cihaz bile yok bu tarz pclerden bu yorumları yapıyorlar adamlar hayatında görmediği ürünleri kötülüyorlar :blobdance:

1716319818010.png

ihtiyacı olana güzellik yapmak istedim

aga iyi yaptın aldanma kötü yorumlara genelde herşeyi kötüleyen kişilerin evinde doğru dürüst bir cihaz bile yok bu tarz pclerden bu yorumları yapıyorlar adamlar hayatında görmediği ürünleri kötülüyorlar :blobdance:

Alıntıyı görüntüle

aha bundan vardı bende de resmen :D :D

montaj falan derken haftaya gelir elime bakalım. Yarın gidip bir de LG 144hz monitor alacağım 4-5k falan o da. 30k'ya herhalde een az 5 yılımı garantiledim :p 10 yıldır 3. nesil i5, 750 ti ve 60hz 1080p kullanıyordum. Sistem kurulunca uçacağım ben sanırım. Bir de gamepass alınca wuhuu

aha bundan vardı bende de resmen :D :D

montaj falan derken haftaya gelir elime bakalım. Yarın gidip bir de LG 144hz monitor alacağım 4-5k falan o da. 30k'ya herhalde een az 5 yılımı garantiledim :p 10 yıldır 3. nesil i5, 750 ti ve 60hz 1080p kullanıyordum. Sistem kurulunca uçacağım ben sanırım. Bir de gamepass alınca wuhuu
monitör alacaksan bunu al taksitte yaptır arkana bile bakma sakın

Alana hayırlı olsun tam bir fp ürünü yine bu fiyata düz 4060 li bile yok i5 li birde kasa ve psu çok kaliteli gözünüzü arkada burakmaz alana hayırlı olsun

SİSTEM STOĞU TEKRAR AÇILMIŞ KAÇIRANLAR UÇSUN

1716321175496.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,146
Üyeler
183,955
Son üye
tmacknq
Geri