Yavuz Sultan Selim
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,377
Hayırlı olsun knk4070 superi iptal edip bunu aldım ben daha fiyat performans geldi
Hayırlı olsun knk4070 superi iptal edip bunu aldım ben daha fiyat performans geldi
Hangisi4070 superi iptal edip bunu aldım ben daha fiyat performans geldi bir de onu 32 ye alanlar olmuş
Eyvallah şimdi elimde ki parçalarla düzenleyip bunu kullanacağım baya fiyat performans geldi bu sistemHayırlı olsun knk
Yanibir şey sorcam ekran kartı 16 gb olan ile arasında çok fark var mıdır ?
Bugün geleni aldım ama bazı arkadaşlar 32k ya alabilmiş ben 35 e aldığım için iptal ettimHangisi
32 ye alanlar varda güya kimse yazmadı kim aldı 32ye4070 superi iptal edip bunu aldım ben daha fiyat performans geldi bir de onu 32 ye alanlar olmuş
Fps olarak çok az. Vram az gelmediği müddetçe hemen hemen aynı kart. Daha güçlü bi şeyler istiyosanız kartı açmadan satıp 3080 falan alabilirsinizbir şey sorcam ekran kartı 16 gb olan ile arasında çok fark var mıdır ?
Kim almış nasil almış 32 yeBugün geleni aldım ama bazı arkadaşlar 32k ya alabilmiş ben 35 e aldığım için iptal ettim
anlamıyorum ben pek te bütçem 25k civarı çok fazla ayırmakta istemiyorum yazılım işiyle uğraşıyorum hem iş için hem oyun için kullanıcam bilemedim o yüzdenFps olarak çok az. Vram az gelmediği müddetçe hemen hemen aynı kart. Daha güçlü bi şeyler istiyosanız kartı açmadan satıp 3080 falan alabilirsiniz
Alınır o zaman sıkıntı yokanlamıyorum ben pek te bütçem 25k civarı çok fazla ayırmakta istemiyorum yazılım işiyle uğraşıyorum hem iş için hem oyun için kullanıcam bilemedim o yüzden