thepublicman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,929
stok halen var gözüküyor ben de 22700 ehayırlı olsun güle güle kullan bende hata verip 84k ya çıktı çok iyiydi taksit felan gerçekten
stok halen var gözüküyor ben de 22700 ehayırlı olsun güle güle kullan bende hata verip 84k ya çıktı çok iyiydi taksit felan gerçekten
yapmazsak kötü mü böyle bilmediğimden soruyorum
aga bende ödeme geçmiyor alla allastok halen var gözüküyor ben de 22700 e
Yapmak daha kötü gerek yokyapmazsak kötü mü böyle bilmediğimden soruyorum
öyle mi peki ram leri ne yapmak gerek ona da kötü demişlerYapmak daha kötü gerek yok
dokunmamak en iyisi, ya yanına ekler 32 yaparsınız ya da satar 2x16 daha iyi ram alırsınız sonradan.öyle mi peki ram leri ne yapmak gerek ona da kötü demişler
Kötü değil tabi ki, A620 ile 7500F gayet iyi çalışacaktır ama 1.5K fark ile B serisi anakarta geçme imkanı varken geçmemek ayıp olur. B serisi anakart ile işlemcine ve ramlerine overclock undervolt vs. yapabilirsin ve üzerindeki vrm ler vs. her şey daha kaliteli olduğundan A serisine göre daha stabil çalışır sistem.yapmazsak kötü mü böyle bilmediğimden soruyorum
Devam edin bu kafayla evet bu sistemin fiyatı çok iyi uff hemen alYa boş yapma iyice abartın aynen ederi 10k dan fazla değil hatta![]()
Ramleri satıp yerine 2x16 GB alınabilir CL30-36 gecikme aralığında. AMD Expo özellikli olursa daha stabil çalışır.öyle mi peki ram leri ne yapmak gerek ona da kötü demişler
PSU iyi kasa da bana göre iyi de herkese hitap etmez ufak kasa. Bu da güzel evet.INTEL I5 12400F-RTX 3060 VENTUS 2X 12G OC-PRO H610M-E DDR4-500GB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F-RTX 3060 VENTUS 2X 12G OC-PRO H610M-E DDR4-500GB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
şu da fena değil bence 12400f 3060 12gb 17k
kasa psu biraz meh geri kalan iyi