stiga05fx
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,518
Stok öyle 50 tane felan değil uzun sürede kaldı bu kadarı sana fazlamı gelir yoksa daha iyisi gelirmi ??bedava
Stok öyle 50 tane felan değil uzun sürede kaldı bu kadarı sana fazlamı gelir yoksa daha iyisi gelirmi ??bedava
O zaman Abdullah in sisteminden sonra vatana bakınVatan 1 2 senedir böyle zaten biri sistem çıkarıyordu aynı sistem daha ucuza denk geliyordu. Stokları eskiden azdı şimdi bol bol sunuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Neyyyy ssjshdjs sistem sandım
Bu kadarı sana fazla mı gelir derken shddjdj o cümle ne tarafa çeksen esnerStok öyle 50 tane felan değil uzun sürede kaldı bu kadarı sana fazlamı gelir yoksa daha iyisi gelirmi ??
Hayırlı olsun dostumulan hiç aklımda yokken pc almış oldum paylaşan arkadaşa teşekkürler
2020'de aldığımda B450M S2H ile 2 x 8 GB 3200 Mhz Ram'lerim vardı. Onlarla kullanıyorum.Neyyyy ssjshdjs sistem sandım
Onu antibiyotik çok yapıyordu ya. Abdullah eskiden sistemin ipucunu veriyordu antibiyotik arkada stok çalışması yapıp aynı saat 500 1000 altına koyuyordu.O zaman Abdullah in sisteminden sonra vatana bakın![]()
3D işlemcilere OC önerilmiyor. Çekirdek yapısı sebebiyle OC yapılacak ise profesyonel bir şekilde yapılmalı. Günlük kullanıcı oturup da 3D bir işlemciye OC yapamaz. Bunu bile bilmiyorsun uzatmaya gerek yok.Takılmaz zayıf kalır şuan yanlış bilgilendiren sensin oc bile kaldırmaz ocsiz bile sağlıklı çalışmaz
mantıklıBeyler PCH Goat v3 kullanıyorum, buna geçmek mantıklı mı? Kendiminkini satarım
Benim sistem özellikleri
• İşlemci: Intel Core i5-12400F
• Ekran kartı: ASUS DUAL RTX 4060 8GB
• Anakart: ASUS Prime H610M-K D4
• RAM: GSkill Ripjaws (2x8) 16GB 3200MHz CL16
• Depolama: WD SN580 500GB NVMe Gen4 M2 SSD
• Kasa: ThermalTake S200 TG
• Güç kaynağı: ThermalTake 650W 80+
Arkadaşlar bu pc yi aldım 3-5k civari monitör önerisi verebilir misiniz?
Teşekkürler dostum.Fiyatlar zaman zaman 4.5K ile 5K arasında oynuyor.LENOVO LEGION R25I-30 24.5" FHD 0,5MS 165Hz (180Hz O.C.) Fiyatı
LENOVO LEGION R25I-30 24.5" FHD 0,5MS 165Hz (180Hz O.C.) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com