Neler Yeni

Çözüldü✓ Vatan-BF3 4070 Super'li Hazır Sistem ARGB Sorunu*

kjeorbye

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
mehmet yaman

Sistem bu arkadaşlar,

XIGMATEK GAMING X II SİYAH ODIN II 4x120mm ARGB FANLI 750W 80PLUS MidT ATX GAMING KASA

Kasa ise bu arkadaşlar, sıvı soğutma, fanlar vs. random bir şekilde yanıyor, içerisinde kontroller da olmadığı için bir tek reset tuşu var oda işe yaramadı.

Anakart'ta ise böyle bir control center var ama yaptığım değişiklikler bir işe yaramadı.

1733057623023.png

Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim,

İyi forumlar.

kjeorbye

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
mehmet yaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

IMG_1207.jpeg

böyle bir kontrolcü var ama işe yaramıyor sanırım?

Son düzenleme:

kjeorbye

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
mehmet yaman
ayarladım arkadaşlar, montaj yapan arkadaş argb kablosunu anakarta takmamış, ilerde aratıp bu konuya bakacak olan olursa eğer controller’a bağladığınız kabloyu anakart’ın argb girişine bağlanmanız lazım, ardından gigabayt control center üzerinden ayar yapabilirsiniz

Ysuflix

80+ Gold
tamamen montajcının hatası. montajcıların bu konularda çok daha bilgisi olması gerekli. bende çalıştığım yerde her gün 15-20 montaj yapıyorum ama her argb kablosunu anakarta takıyorum. es geçilmemesi gereken bir konu.

kjeorbye

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
mehmet yaman
tamamen montajcının hatası. montajcıların bu konularda çok daha bilgisi olması gerekli. bende çalıştığım yerde her gün 15-20 montaj yapıyorum ama her argb kablosunu anakarta takıyorum. es geçilmemesi gereken bir konu.

Eline emeğine sağlık gerçekten, işini hakkı ile senin gibi yapan insanlar gerçekten çok az ülkede.

Ysuflix

80+ Gold
Eline emeğine sağlık gerçekten, işini hakkı ile senin gibi yapan insanlar gerçekten çok az ülkede.
eyvallah hocam. elimden gelen en iyisini çıkarmaya çalışıyorum.

Top Bottom