sağlığı hızla düşüyor o m2 yi bende çok severdim amaKronik sorunlu olduğunu hiç biyerde okumadım ama? Bide 8 aydır kullanıyorum bir sorun çıkarmadı
Evet hocam. Malum işlemcim beslemiyor.Düz 1650 mi.
HO
G4600. GTX 1650 GDDR5'i bile ultra ile zor kurtaracağım.İşlemcin nedir.
Darboğaz var ise diyecek lafımız yok
Hocam sırf Forza Horizon 4 için alıyorum vallahiO zaman size Hayırlı olsun
Sipariş verilmiyor
Ben de RX550 ile oynuyorum. Grafikleri çok iyi yahuHocam sırf Forza Horizon 4 için alıyorum vallahi
Ultra'da oynamayınca beni sarmıyor hocam. Ben de de RX 550 var. Low'da oynatıyor.Beyaz G203 isteyenler
Güzel fiyat
Logitech G G203 Lightsync Oyuncu Mouse Beyaz fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Logitech G G203 Lightsync Oyuncu Mouse Beyaz fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.comMesaj otomatik birleştirildi:
Ben de RX550 ile oynuyorum. Grafikleri çok iyi yahu
bu kir tutarmı aga tutcaksa siyahını alcam beyazda belli oluyo fazla tutuncaBeyaz G203 isteyenler
Güzel fiyat
Logitech G G203 Lightsync Oyuncu Mouse Beyaz fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Logitech G G203 Lightsync Oyuncu Mouse Beyaz fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.comMesaj otomatik birleştirildi:
Ben de RX550 ile oynuyorum. Grafikleri çok iyi yahu