Vatan olması zorunlu mu? Genelde bilgisayarlarında kronik sorunlu parçalar oluyor ve pahalı olabiliyorlarBaşlıkta gördüğünüz gibi yakın zamanda vatan bilgisayardan 7000-8000 TL civarı bilgisyar toplamak istiyorum toplama amacım çoğunluk olarak oyun olucaktır (çok olmasa da bütçeyi aşabilir)
Kendin toplarsan çok pahalıya gelir hazır sistemlere bak vatanın sitesinde çoğu yerden kaliteli ve ucuzBaşlıkta gördüğünüz gibi yakın zamanda vatan bilgisayardan 7000-8000 TL civarı bilgisyar toplamak istiyorum toplama amacım çoğunluk olarak oyun olucaktır (çok olmasa da bütçeyi aşabilir)
Ya ailemi ikna etmeye çalışıyorum fakat illa da eskiden beri orayı bildikleri için oraya güveniyorlar.neden vatandan
Nerden alsınneden vatandan.
diger sitelerde guvenli ailene anlatmaya calis vatan o kadar genis degil pahali satiyorlar bir deYa ailemi ikna etmeye çalışıyorum fakat illa da eskiden beri orayı bildikleri için oraya güveniyorlar.
Gamegaraj,itopya,incehesap,n11,hepsiburada,gittigidiyor vb.Nerden alsın
Attığım sistemi başka yerde bulsana bi 7600tl yediger sitelerde guvenli ailene anlatmaya calis vatan o kadar genis degil pahali satiyorlar bir de
Aynı sistem itoyada bak game garaj zaten c4 gönderiyo pc değil diğer siteler parça parça aşırı pahalıGamegaraj,itopya,incehesap,n11,hepsiburada,gittigidiyor vb.
Kanka orada ucuz olabilir başka yerde başka bir şey ucuz olur bu kadar kasma Vatan'dan sana para mı sayıyorlar?Attığım sistemi başka yerde bulsana bi 7600tl ye
parça parça aşırı pahalı falan değil gamegaraj c4 göndermiyor orta halli bir psu burada bu ucuzdur başka yerde o ben vatandan alsam sistemimi şu an 8500 TL'ye denk geliyor ayrı ayrı topladım 8k ödedim?Attığım sistemi başka yerde bulsana bi 7600tl ye
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynı sistem itoyada bak game garaj zaten c4 gönderiyo PC değil diğer siteler parça parça aşırı pahalı
Tamam kanka sen vatandan toplaGidiyosun vatana heryerde şube var elinle imceleyip alıyon. Garantilik durum olsa kargo fln yok 2 dakka mesafe