Rtx 4090 sistem toplama Vatan bilgisayar

Kesinlikle vatan bilgisayar diye şartlanma senin uğraşacağın bişey yok hepsi sıfır sağlam gelecektir kalite fiyat performans yapmak istiyorsak her siteye açık olman gerekiyor
Haklısınız ama vatandan toplanacak en iyi sistemi toplasanız çok memnun olurum. Sizden de bir öneri almış olurum en azından.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe nedir sizin
Parçaları uyumlu olsun yeter, bütçe önemli değil bir de rtx 4090/ i9-13900K olsun. Sağolun

Haklısınız ama vatandan toplanacak en iyi sistemi toplasanız çok memnun olurum. Sizden de bir öneri almış olurum en azından.

Parçaları uyumlu olsun yeter, bütçe önemli değil bir de rtx 4090/ i9-13900K olsun. Sağolun
Neden Intel ne iş yapıyorsunuz bu sistem ile

Toplanacak en iyisini yaparım 150/200k bile olur bütçe önemli burada ona göre parça seçimi yapıyorum he dersen para önemli değil yapıştır yaparım sıkıntı yok

Neden Intel ne iş yapıyorsunuz bu sistem ile

Toplanacak en iyisini yaparım 150/200k bile olur bütçe önemli burada ona göre parça seçimi yapıyorum he dersen para önemli değil yapıştır yaparım sıkıntı yok
siz bildiğiniz en güzel sistemi yapın hocam ben beklerim sabaha kadar önemli değil

siz bildiğiniz en güzel sistemi yapın hocam ben beklerim sabaha kadar önemli değilgw w

siz bildiğiniz en güzel sistemi yapın hocam ben beklerim sabaha kadar önemli değil
Pardon ne için kullanacaksınız demişsiniz görmedim. Genellikle oyun için kullanacağım.

Yeni üye oldum mesaj sistemini beceremiyorum bazen kusura bakmayın

Son düzenleme:

Pardon ne için kullanacaksınız demişsiniz görmedim. Genellikle oyun için kullanacağım.
O zaman 7950x3d am5 ile yapalım birde bütçe vermiyorsaniz ben sınırları zorlayacagim o hâlde benden günah gitti 😂

O zaman 7950x3d am5 ile yapalım birde bütçe vermiyorsaniz ben sınırları zorlayacagim o hâlde benden günah gitti 😂
yani en pahalısı olsun demiyorum iyi bişey olsun sadece amacım o

İ9-13900k olursa daha iyi olur Amd olsun istemiyorum:(((

yani en pahalısı olsun demiyorum iyi bişey olsun sadece amacım o

İ9-13900k olursa daha iyi olur Amd olsun istemiyorum:(((
Daha ileriye dönük olur ve oyunda daha iyi olur ben olsam 7950x3d alırdım net bir şekilde

Eğer yakınındaki Vatan mağazasında varsa rog serisi bunu al. Yoksa yukarıda attığım prime anakart da olur.

Gidip de diğer 4090 modellerine fahiş fiyatlar verme. Hepsinin vereceği FPS aynı. Fiyatına göre alınabilir tek 4090 attığım Zotac modeli.

Monitöre çok fazla vermek istemezsen neo g7 15500 TL oldukça güzel.

En kaliteli monitörlerden biri olsun dersen neo g8

Eğer yakınındaki Vatan mağazasında varsa rog serisi bunu al. Yoksa yukarıda attığım prime anakart da olur.

Gidip de diğer 4090 modellerine fahiş fiyatlar verme. Hepsinin vereceği FPS aynı. Fiyatına göre alınabilir tek 4090 attığım Zotac modeli.

Monitöre çok fazla vermek istemezsen neo g7 15500 TL oldukça güzel.

En kaliteli monitörlerden biri olsun dersen neo g8 31k
Hocam monitör konusunda da aklımda 3 4 tane var link atacam inşallah.
Bir de harddisk önerir misiniz vatandan tek eksik o kalmış önerdiğiniz parçalardan, teşekkürler

Harddisk ne yapacaksın? Alma harddisk. 2 TB ssd attım zaten yetmiyor mu?

Kürşat Hocam da sistemi attığı zaman netleştiririm artık. Monitör, klavye vs için de ayrı bir konu açarım, ilginize teşekkürler.

Geri