Benim windows 8 GB ram kullanıyor.Al fiş için bile artık 32gb ye yaklaşıyoruz sadece Windows 5gb ram tüketiyor
Benim windows 8 GB ram kullanıyor.Al fiş için bile artık 32gb ye yaklaşıyoruz sadece Windows 5gb ram tüketiyor
nerden bildinHep bu fiyattı zaten ??? Vatan elemanı mısın
evet 2400 mhz de calisir ama onermiyorumbenim 2x8 2400mhz ramim var 3200 mhz ram alsam uyum sağlar mı
anakart zaten 2133 MHz destekliyor bilgisayar eskidi birazevet 2400 mhz de calisir ama onermiyorum
Yeni konu açmadan şey sorcam cevaplarsanız sevinirim vatanda montaj aşaması ortalama kaç gün sürervatan bilgisayarda suanda cok garip bir fiyatlandirma var hata gibi durmuyor arkadasim almis ihtiyaci olan herkes alsin bence https://www.vatanbilgisayar.com/arama/ram/ fiyatlara bakin 16gb rami olanlar icin firsat cikti 32 gb yapsinlar 8 olanlarda 16 yapsinlar vatan kart ile daha ucuza geliyordu sanirim.
uzun surebilir cunku sadece montaj yapmiyorlar montaj yapip uzun bir test surecine sokuyorlar egerki hazir sistem aldiysaniz 2-7 gun diye biliyorum emin degilim.Yeni konu açmadan şey sorcam cevaplarsanız sevinirim vatanda montaj aşaması ortalama kaç gün sürer