Neler Yeni

Vatan Bilgisayar bana eski ürün mü sattı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mert Eren Çatalkaya
Merhaba arkadaşlar bugün vatan bilgisayardan Gigabyte RTX3050 Eagle aldım kurdum bir sıkıntı yok fakat kutununun içinden sadece Graphics cards/Quick Guide belgesi çıktı garanti belgesi cd vs çıkmada internette kutu içeriğine erişemedim biraz araştırmamın üzerine garanti durumu için Endeks Bilişim e seri no sunu aratmam gerektiğini öğrendim sorgulatınca ekran kartının çıkış tarihi 04/11/2022 olarak gözüküyor garanti bitişi de 03/11/2024 olarak gözüküyor fakat ürünü ben bugün aldım bir hata yokmu ürün ikinci el gibi hissediriyor kutuyu açarken bant vs yoktu bilgisi olan varmı ben ürünü 21/01/2023 tarihinde aldım

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
Merhaba arkadaşlar bugün vatan bilgisayardan Gigabyte RTX3050 Eagle aldım kurdum bir sıkıntı yok fakat kutununun içinden sadece Graphics cards/Quick Guide belgesi çıktı garanti belgesi cd vs çıkmada internette kutu içeriğine erişemedim biraz araştırmamın üzerine garanti durumu için Endeks Bilişim e seri no sunu aratmam gerektiğini öğrendim sorgulatınca ekran kartının çıkış tarihi 04/11/2022 olarak gözüküyor garanti bitişi de 03/11/2024 olarak gözüküyor fakat ürünü ben bugün aldım bir hata yokmu ürün ikinci el gibi hissediriyor kutuyu açarken bant vs yoktu bilgisi olan varmı ben ürünü 21/01/2023 tarihinde aldım
normalde kutu içeriğinde cd olmuyor sadece garanti kartı veya kullanım klavuzu olur içerisinde koruma bandı olmuyor diye biliyorum birde ürünün garanti tarihi fatura tarihi itibari ile başlar

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Alperen Çetin
Koruma bandı yoksa size iade edilmiş ürün satılmıştır

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mert Eren Çatalkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
normalde kutu içeriğinde cd olmuyor sadece garanti kartı veya kullanım klavuzu olur içerisinde koruma bandı olmuyor diye biliyorum birde ürünün garanti tarihi fatura tarihi itibari ile başlar
bir tek kullanım klavuzu çıktı garanti belgesi yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Koruma bandı yoksa size iade edilmiş ürün satılmıştır
bunun için şikayette bulunup ürünü değiştirebilir miyim

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,803
İsim
Kerem Çavuş
iade edilen ürün satılmış sanırım istiyosan vatanla iletişime geç bir de neden iade edildi onun sebebine bakmaya çalış belki coilwhine vardır

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak

içerisinden quick guide başlıklı belge çıkar ekran kartı koruma poşetinin sarı bantla kapatılmış olması lazım kutunun kendisinde herhangi bir bant bulunmuyor

iade edilen ürün satılmış sanırım istiyosan vatanla iletişime geç bir de neden iade edildi onun sebebine bakmaya çalış belki coilwhine vardır
iade ürünü olup olmadığını bu şekilde öğrenemezsin dostum

Ysuflix

80+ Gold
ekran kartlarında koruma bandı olmuyor kutuyu açarken çoğunda. garantide fatura kesim tarihinden itibaren başlar. sorun yok.

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak

kutuyu açtıktan sonra ekran kartının bulunduğu poşetin üzerinde sarı bant oluyor bu bant var mı? yok mu ?

Silinsin

80+ Silver
O gördüğün tarih ithalatçı firmanın stoklarına giriş tarihi büyük ihtimalle ikincil olarak yıllardır cd çıkan ekran kartı nadirdir endeks garanti belgesi yönünde sorunlu bir firma diye hatırlıyorum bu yüzden vatandan rica edin versinler koymayı unutmuşlardır iade olduğunu düşünmüyorum.

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Hocam problem yoktur merak etme. Öyle bir şey yapamazlar zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,131
Üyeler
169,531
Son üye
Erenaktas35
Top Bottom