Neler Yeni

Vatan bilgisayar dan f/p kasa alınır mı?

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,241
İsim
Sinan Aba
Siteye güvenemedim.
Arkadaşın attığın sisteme bir bak bence bu şekilde özelleştirebilir.
rx7600 (4060 performansında)
5600
b serisi anakart
32gb ram
240mm işlemci soğutucu
1tb ssd
Bütçene fazla geldiyse soğutucu çıkar
1706433706159.png

Site güvenilir mi diye konusu açıldı zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf
İstanbul subesiyse al onun dışında vatan bilgisayarın çokça kişiyi dolandırdığını gördüm bilgisayar konusunda bide İstanbul'da değilse orda bilgisayarı denemelisin çünkü vatan çokça defolu ürün satıyor birde garantiye kaldı mı 20 gün bekletip daha da bozulmuş ürün satıyorlar ve gene garantiye yolamak zorunda kalırsın (evet benide dolandırdılar hdhshshs)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar Vatandan gaming hazır kasa alınmaz mı? Anket açacağım memnun musunuz diye.
Ben vatan bilgisayar dan 1000 TL üstü alışveriş tavsiye etmiyorum şahsen

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ascani chang
Vatandaki malzemeler kaliteli. Fiyat farklı bundan kaynaklı. Kasa idare eder psu kötü ama o da idare eder ssd 970rvo plus seç gücün yetiyorsa. En azından wd sn 580 i seç. Ram muhakkak ikile 3600cl 18 ya da 3200 cl16 dan 2*8gb kit al kalanı iyi. Eğer biraz daha çıkarım dersen gaming gen den ddr5 sistem bak

TheWocean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Deniz
Pekala Vatan dan alacağım mecbur.
Hocam vatandan alcaksan da yakınındaki şubeyle konuş sistemi toplatmadan kargolat gittiğin şubede montajlamaya götür gelen bileşenleri. İnternetten montaj seçeneğini seçmiştim 2 ay önce sıvı soğutmanın jelatinini çıkartmadan montajlandığı için ısı sorunı yaşadım bununla ilgili mi bilmiyorum ama ekran kartı bir anda bozuldu servise gitti değiştirdiler 2 ay beklemiş oldum ve stresli bir iş kafaya takıyosun. Keşke gaming genden alsam dedirtti yani ama illa vatandan alcaksan da yakınındaki şubede toplat derim.

YuiOnTop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Halid Arda Tekin
Vatandan hicbisey alinmaz guvenilir diye gitmeyin. Arkadasimda oradan aldi 1 fani donmuyordu dogru monte etmemisler ssdyi yine yanlis taktiklari icin bilgisayar acilmiyordu. Ayrica fiyat farkida ciddi oranda fazlaydi. Gaming gen, gamegaraj, itopya ( bu sirkette bu aralar bilgisayarlari pahali satiyor 🤠) sirketleride yeterince iyi seviyede ben gamegarajdan aldim. Cok hizli geldi hiçbir sıkıntı yasamadim.
Düzenleme: Bu arada vatanda tabii ki güvenilir biryer köklü bir firma tabii ki ama yoğunluktan olsa gerek böyle kucuk hatalari var. Anlatmak istediğim diger kucuk firmalardan da korkmaniza gerek yok yeterince iyi hizmet veriyolar.

JSezar

80+ Silver

JSezar

80+ Silver

JSezar

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,664
Üyeler