Neler Yeni

Vatan Bilgisayar ekran kartını monteli mi gönderiyor

Cagan11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Eyüb Çağan
Arkadaşlar vatan hazır sistemlerde ekran kartını monte edip mi gönderiyor yoksa biz mi ediyoruz

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,711
İsim
Mert Can Ergün
Arkadaşlar vatan hazır sistemlerde ekran kartını monte edip mi gönderiyor yoksa biz mi ediyoruz
Sen takıyorsun ekran kartını kutuya koyup öyle geliyor zarar gelmesin diye

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,360
İsim
Ahmet Sevinç
hiç bir bilgisayarcı ekran kartını monteli şekilde yollamaz gpu anakarta zarar vermesin diye

Cagan11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Eyüb Çağan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,360
İsim
Ahmet Sevinç
Bence de doğrusu o ama ben sordum yine benim arkadaş trendyıkdan almıştı onu monteli göndermişler
trendyoldan zaten pc almamalısın kazık fiyat + oyun oynattıramıyolar ucuz olanları bide bak zarar gelse uğraş anam uğraş güvenilir yerlerden al

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bence de doğrusu o ama ben sordum yine benim arkadaş trendyıkdan almıştı onu monteli göndermişler
Mesaj otomatik birleştirildi:

sağol kankam
Arkadaşının sistemin hangi kart vardı? Bazı tek fanlı hafif ekran kartlarını takıp gönderebiliyorlar. Onun dışında her yer ayrı gönderiyor.

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Vatan ekran kartını montajsız gönderiyor ama dikkat edin ben de dahil olmak üzere forumda bir arkadaşın daha başına gelmişti. Gelen sistemin işlemci soğutucusunu becerip takamamış ve kırmışlardı. O yüzden kargo teslim ederken iyice kontrol edin.

Cagan11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Eyüb Çağan
Arkadaşının sistemin hangi kart vardı? Bazı tek fanlı hafif ekran kartlarını takıp gönderebiliyorlar. Onun dışında her yer ayrı gönderiyor.
1050 ti ama çift fanlıydı yanlış hatırlamıyorsam

Vatan ekran kartını montajsız gönderiyor ama dikkat edin ben de dahil olmak üzere forumda bir arkadaşın daha başına gelmişti. Gelen sistemin işlemci soğutucusunu becerip takamamış ve kırmışlardı. O yüzden kargo teslim ederken iyice kontrol edin.
sizce kargoyu açarken video çekmeli miyim sıkıntı olursa diye

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
1050 ti ama çift fanlıydı yanlış hatırlamıyorsam

sizce kargoyu açarken video çekmeli miyim sıkıntı olursa diye

Valla ben çekmiş olsam bile kutunun sağlamlığı ve temizliği dolayısı ile vatanın beceriksizliği olduğunu diretirdim çünkü kargonun hiçbir suçu günahı yoktu. Neticede kutu sağlam kasa sağlam işlemci soğutucusu 3 parça çıkmıştı.

Ama tabii ki siz yine temkinli davranın ve kontrollü açın. Ne olur ne olmaz..

Cagan11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Eyüb Çağan
Valla ben çekmiş olsam bile kutunun sağlamlığı ve temizliği dolayısı ile vatanın beceriksizliği olduğunu diretirdim çünkü kargonun hiçbir suçu günahı yoktu. Neticede kutu sağlam kasa sağlam işlemci soğutucusu 3 parça çıkmıştı.

Ama tabii ki siz yine temkinli davranın ve kontrollü açın. Ne olur ne olmaz..
Teşekkür ederim tavsiyeniz için dikkat edeceğim

Top Bottom