Neler Yeni

Vatan Bilgisayar Garantideki Bilgisayarla Mining Yaptı !

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Vatan'ın böyle bir saçmalık yapmasını beklemezdim gerçi elemanı kovmuşlardır

Annecik

80+ Bronze
Laptopa yeni ram takmak için garantiye gönderecektim o.O2

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Biz yerimizi alalım mewzu çıkıcak

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,792
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Bu mentionı atan arkadaş BitDefender ile fark ediyor. Bilgisayarı garantideyken NiceHash indiriliyor ve belli bir süre mining yapılıyor. Hatta tamir Cumartesi günü bitmesine rağmen bilgisayarı Pazartesi alıyor.
Youtube'da film, +18 içerik izlendiğini iddia ediyor.
Alıntıyı görüntüle
Vatan Bilgisayar ise DM'den iletişime geçiyor. Bu arkadaş da "dmden yazmak olmaz mentiona gelin" diyor. Markanın yaptığı şeyi basit bir hediye tarzı bir şeyle geçiştirmek yerine kitlelere duyuruyor.
Alıntıyı görüntüle
Tabii ki Vatan Bilgisayar böyle bir şey yapıyor her ürüne falan denemez. Fakat çalışanların mining yapması, bilgisayarı kişisel bilgisayar gibi kullanmasını denetleyemiyorsa böyle 1000lerce olay yaşanmıştır.
İtopya özür dilerim.İyiki Vatan'dan zamanında pc almamışım .

• Hahaha

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Fena gömmüş vatanı
Doğruysa eğer haketmişler ki geçmiş olayı doğruymuş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim laptopta da yapılmış olabilir mi ? Ara ara dakika bırakmadılar 21 gün kaldı orada
Isınıyor diye verdim şimdi daha çok ısınıyor

Son düzenleme:
  • Beğen

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Yıllar evvel bende benzer şekilde bir olay yaşadım. Laptop almıştım vatan pc'den. Daha sonra dvd writer'ın, kendi kendine açılıp kapanma sorunu çıktı cihazda, neyse geri götürdüm. Daha alalı 6 saat bile olmamış. Yok garantiye gönderebiliriz falan filan fıstık derken. Ben soğudum bu üründen. Mağazanıza verdiğim paramı bana geri iade edin dedim. Biraz sert uslüpla ve kararlılıkla neyse bakışmalar, ardı ardına bekletmeler strateji uygulayacaklar kendilerince. Bir saat kadar bekledim ben paramı almadan buradan gitmem dedim. Neyse daha sonra devreye mağazanın müdürü girdi ve farklı bir şey almak isterseniz eğer, ürün verelim diye yine bir teklif geldi. Ben o kadar biriktirdiğim paramı keyif kullanacağım diye aldığım laptop'un, kullanamama üzüntüsünü yaşarken bu gibi konuşmalar yaklaşımlar empatiden uzak, ve tamamen satış stratejileri veya iş yeri politikaları devreye girdi. Ve sustum ve soğuk kanlılıkla bir bakış attım ve param kasadan tahsil edildi. 15 yıl oldu. O gün bugündür "Vatan mağazasının" önünden geçmem. Ürün almam bahsini dahi etmem. Bu benim şahsi görüşüm ve aldığım izlenimler tanık olduğum durumlar çıkardığım sonuç şu oldu. Köprüyü geçene kadarmış, vatan computer.
Saygılarımla | İyi Forumlar.

Son düzenleme:

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
arkadaşlar az anlayış gösterin internet şirkete ait olunca sıkıntı olmasın diye yt dan izlemişler
Tamam da neden o PC den izliyorlar? Hepimizde telefon var kendi telefonundan izlesin izleyecekse

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Bu mentionı atan arkadaş BitDefender ile fark ediyor. Bilgisayarı garantideyken NiceHash indiriliyor ve belli bir süre mining yapılıyor. Hatta tamir Cumartesi günü bitmesine rağmen bilgisayarı Pazartesi alıyor.
Youtube'da film, +18 içerik izlendiğini iddia ediyor. ( Küfürlü içerik, youtubeda +18 film yani farklı bir şey değil.)
Alıntıyı görüntüle
Vatan Bilgisayar ise DM'den iletişime geçiyor. Bu arkadaş da "dmden yazmak olmaz mentiona gelin" diyor. Markanın yaptığı şeyi basit bir hediye tarzı bir şeyle geçiştirmek yerine kitlelere duyuruyor.
Alıntıyı görüntüle
Tabii ki Vatan Bilgisayar böyle bir şey yapıyor her ürüne falan denemez. Fakat çalışanların mining yapması, bilgisayarı kişisel bilgisayar gibi kullanmasını denetleyemiyorsa böyle 1000lerce olay yaşanmıştır.
Konuyla alakasız ama bu adamın sanırım büyük bir instagram sayfası var. Sesini çok rahat duyurabilir.

Top Bottom