Neler Yeni

Yardım Vatan Bilgisayar haklarım nelerdir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
Arkadaşlar şimdi ben işlemcimi servise verdim 15 gün oldu yurtdışına çıkacak ama hayla genel merkezde 20 iş günü hakkım var buda 30 güne denk geliyor şimdi bu benim hakkım parça servise gittikten sonra mı başlıyor yoksa vatana teslim ettiğim dk dan itibaren başlıyor yani ben 1 ay değil 60 günde bekliyebilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim @Mert bakalım nolucak illaki bilenler vardır

Mert

80+ Silver
Vatana teslim ettiğin dakika cumartesi günleri dahil olmak üzere sayacaksın.

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
Arkadaşlar şimdi ben işlemcimi servise verdim 15 gün oldu yurtdışına çıkacak ama hayla genel merkezde 20 iş günü hakkım var buda 30 güne denk geliyor şimdi bu benim hakkım parça servise gittikten sonra mı başlıyor yoksa vatana teslim ettiğim dk dan itibaren başlıyor yani ben 1 ay değil 60 günde bekliyebilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim @Mert bakalım nolucak illaki bilenler vardır
Öncelikle verdiğiniz ürünün servis süresi servise verildikten sonra başlar ve serviste geçirdiği gün süresi boyunca garanti bitiş tarihinin sonuna eklenir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vatana teslim ettiğin dakika cumartesi günleri dahil olmak üzere sayacaksın.
yanlış bilgi

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Siz vatan bilgisayara bıraktığınız gün başlar

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Vatan işlemciyi teslim aldığı tarihten itibaren işlemeye başlar. Eğer tamir süresini geçirirlerse ya da geçebileceğini söylerlerse bu süre boyunca sana idarelik işlemci sağlamak zorundalar. Belirtilen tamir süresi içinde ürünü tamir edemezlerse yenisini vermek ya da para iadeni yapmak zorundalar.

Öncelikle verdiğiniz ürünün servis süresi servise verildikten sonra başlar
Kargo süresi buna dahil değil. Ürün ellerine geçtiği andan başlar.

Mert

80+ Silver
Öncelikle verdiğiniz ürünün servis süresi servise verildikten sonra başlar ve serviste geçirdiği gün süresi boyunca garanti bitiş tarihinin sonuna eklenir.

yanlış bilgi
Yetkili satıcıya teslim ettiğinde süre başlar, yanlış bilgi paylaşıyorsun.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz
Ulan ben de diyorum Vatan Hakkı ne. Ülke falan sandım.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Yusuf

yanlış bilgi
bende elden teslim ettiğin an diye başlar biliyorum. çünkü internetten teslim değil yani elden teslim ve mağaza satışı olduğu için tüketici servise kime gitti kim aldı ne zaman başladı diye bakmaz. o kısım mağazanın sorumluluğu. sanırım sen internetten işlem başlatıp kargolama şeklinde olan ile karıştırdın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bakın şimdi arkadaşlar herkes bişey yazmış anlamadım ben 13 Eylül de ekran kartı işlemci ve anakartı direk mağazadan aldığım mağazaya elden verdim ekran kartım ve anakartım geldi işlemcim yurtdışına gidecek aradığım da genel merkezde diyorlar ben şimdi ne yapayım anlamadım

Ulan ben de diyorum Vatan Hakkı ne. Ülke falan sandım.
Jsksksjsksjssks

Vatan işlemciyi teslim aldığı tarihten itibaren işlemeye başlar. Eğer tamir süresini geçirirlerse ya da geçebileceğini söylerlerse bu süre boyunca sana idarelik işlemci sağlamak zorundalar. Belirtilen tamir süresi içinde ürünü tamir edemezlerse yenisini vermek ya da para iadeni yapmak zorundalar.

Kargo süresi buna dahil değil. Ürün ellerine geçtiği andan başlar.
Hocam bursa bir çelişki var vatan işlemciyi teslim altından sonra başlar yazmışsınız alttada kargo süresi buna dahildir değildir yazmışsınız ozaman servise varınca başlıyor süre ben zaten direk vatan mağazasına servise göndermesi için elden verdim

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hocam bursa bir çelişki var vatan işlemciyi teslim altından sonra başlar yazmışsınız alttada kargo süresi buna dahildir değildir yazmışsınız ozaman servise varınca başlıyor süre ben zaten direk vatan mağazasına servise göndermesi için elden verdim
Güzel kardeşim sen kargoyla mı gönderdin? Hayır. Senin durumunda Vatana verdiğin tarihten başlıyor. Vatanın kime ne zaman kargoladığı seni ilgilendirmiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
bende elden teslim ettiğin an diye başlar biliyorum. çünkü internetten teslim değil yani elden teslim ve mağaza satışı olduğu için tüketici servise kime gitti kim aldı ne zaman başladı diye bakmaz. o kısım mağazanın sorumluluğu. sanırım sen internetten işlem başlatıp kargolama şeklinde olan ile karıştırdın.
Ozaman benimle 15 günüm doldu 15 gün hakları var 15 gün sonra alabiliyormuyum yenisini isteyebiliyormuyum

Güzel kardeşim sen kargoyla mı gönderdin? Hayır. Senin durumunda Vatana verdiğin tarihten başlıyor. Vatanın kime ne zaman kargoladığı seni ilgilendirmiyor.
Ozaman benim 15 günüm doldu 15 gün hakları var demi 15 gün sonra sıfır ürün isteyebilirim servise varamasa bile

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Bakın şimdi arkadaşlar herkes bişey yazmış anlamadım ben 13 Eylül de ekran kartı işlemci ve anakartı direk mağazadan aldığım mağazaya elden verdim ekran kartım ve anakartım geldi işlemcim yurtdışına gidecek aradığım da genel merkezde diyorlar ben şimdi ne yapayım anlamadım

Jsksksjsksjssks

Hocam kafanız karışmasın siz mağazaya teslim ettiğiniz gün cumartesilerde dahil sayacaksınız. Onlar isterse uzaya göndersin orası onların sorunu. Size 20 veya 30 iş günü içerisinde teslim etmek zorundalar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
Hocam kafanız karışmasın siz mağazaya teslim ettiğiniz gün cumartesilerde dahil sayacaksınız. Onlar isterse uzaya göndersin orası onların sorunu. Size 20 veya 30 iş günü içerisinde teslim etmek zorundalar.
Peki bu bilgiyle nereden ulaşabilirim vatanın internet sitesinde yazarmi şimdi müşteri hizmetlerini ararım söylerim böyle bi hakkiniz yok der kanit olarak nereden gösterebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,765
Üyeler
161,132
Son üye
KaizenTaha
Top Bottom