Vatan Bilgisayar İade

bemre

80+
Reaksiyon skoru
1
arkadaşlar merhaba vatandan almış olduğum ekran kartını aldığım zaman sadece kargo kolisini açtım ekran kartına ve kutusuna dokunmadım bile ancak bugün 15. Gün olarak iade etmek istediğimi söylediğimde kutu açıldığı için iade olmayacağını söylüyorlar yaşayan var mı iade yapabilir miyim

Artık 15 gün mevzusu ortadan kalktı diye biliyorum kutu açılınca iade almıyorlar

Gönüllü iade süresi 14 gün diye biliyorum.

Kutuyu açmamışsın ki iade alırlar iç çamaşırı mı bu.Kargo kutusunu ekran kartı kutusu sanmışlardır

İnternetten yapılan çoğu alışverişlerde 14 gün içinde sebep belirtmeksizin cayma hakkını kullanabiliyorsun. Bildiğim kadarıyla bu süre ürünü teslim aldığın günden itibaren başlıyor. Bazı ürünlerde geçerli olmuyor.
Ürünü kargodan ne teslim alalı kaç gün oldu?

Mağazadan mı aldın internetten mi

Ayrıca neden 14 gün boyunca karta bakıp kullanmadın yada neden aldın ve bekledin :D ve iade etme sebebin nedir özel değilse..Hani çok pahalıya aldıysan belki zorluk çıkarsalar bile tüketici heyetinde mazeretin olun fahiş fiyata aldım v.s

arkadaşlar merhaba vatandan almış olduğum ekran kartını aldığım zaman sadece kargo kolisini açtım ekran kartına ve kutusuna dokunmadım bile ancak bugün 15. Gün olarak iade etmek istediğimi söylediğimde kutu açıldığı için iade olmayacağını söylüyorlar yaşayan var mı iade yapabilir miyim
Ben internetten verilen siparişlerde 14 gün boyunca iade hakkın var diye biliyorum. Ama 15. Gün iade hakkın olur mu onu bilmiyorum. Mağazadan almış isen iade hakkın olmuyor arkadaşım klavye aldı mağazadan hiç açmadı kutuyu başka bir yerden ucuza buldu sadece arızalıysa değişim yapabiliriz dediler bu olay 2 sene önce falan oldu ama belki değişmiştir işler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kart neydi bu arada özel değilse neden iade ediyorsun ?

Yani dostum zaten firmalar sorunlu üstüne üstlük 14 gün tablo niyetine mi beklettin anlamadım durumu bilmediğim için bir şey demiyorum ama 14 gün geçti artık iade edemezsin ister aç ister açma yine de şansını dene kutusu dahi açılmadı de belki bir ihtimal

İnternetten yapılan çoğu alışverişlerde 14 gün içinde sebep belirtmeksizin cayma hakkını kullanabiliyorsun. Bildiğim kadarıyla bu süre ürünü teslim aldığın günden itibaren başlıyor. Bazı ürünlerde geçerli olmuyor.
Ürünü kargodan ne teslim alalı kaç gün oldu?
26.05 tarihinde elime geçti ürün sitede 15 gün yazıyordu
Mağazadan mı aldın internetten mi
İnternetten aldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İnternetten aldım
15 değil 14 müş benim dikkatsizliğim

İnternetten aldım

Geri