Neler Yeni

vatan bilgisayar iş görüşmesi

ZorTİnaYtİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Eyupcan
merhaba arkadaşlar iş aradığım için bir kaç yere başvurdum ve vatan bilgisayardan geri döndüler yarın görüşmem var iş görüşmesinde neler sorarlar sizce cevapları neler ben biraz panik oldum :D (müşteri hizmetleri)

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Benim bugün incelemişler ama çağırmadılar :)
Önceki işlerinden neden ayrıldığını ve teknolojik cihazlarla aranın nasıl oldugunu sorarlar. Çok kasma sakin :)
merhaba arkadaşlar iş aradığım için bir kaç yere başvurdum ve vatan bilgisayardan geri döndüler yarın görüşmem var iş görüşmesinde neler sorarlar sizce cevapları neler ben biraz panik oldum :D

ZorTİnaYtİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Eyupcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önceki işlerinden neden ayrıldığını ve teknolojik cihazlarla aranın nasıl oldugunu sorarlar. Çok kasma sakin :)
zaten cv de belirtmiştim daha önce stajda çalıştım diye teknoloji ile aram iyi demiştim öyle olduğunuda düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

teşekkürler bu arada

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Alper Selman
Hakkında hayırlısı olsun kardeşim, paniğe hiç gerek yok. Başvuran kimsenin senden farkı yoktur bunu unutma, kendine güven :)

ZorTİnaYtİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Eyupcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hakkında hayırlısı olsun kardeşim, paniğe hiç gerek yok. Başvuran kimsenin senden farkı yoktur bunu unutma, kendine güven :)
teşekkürler zaten meslek lisesi mezunuyum web tasarım bölümünden ilk sene donanım öğrettiler bilmediğim çok bişi olduğunu zannetmiyorum genel anlamda ama tabii ki vardır bildiğim kadar bilmediğimde
Mesaj otomatik birleştirildi:

teşekkürler bu arada

Top Bottom