Neler Yeni

🔥İndirim Vatan Bilgisayar Müthiş Final İndirimleri Başladı

Vaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Emirhan
Arkadaşlar indirimli alınabilir taşınabilir 512 GB hardisk veye ssd gelir mi? Gelirse atabilirmisiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Erkan
ben msı 320r kasa aldım kargo geldi açmadım bekliyorum 32 inç mönitör aldım sabah bir kalktım aldığım mönitör 750 tl daha ucuz aradım vatanda o fiyatta verirse alırım dedim bizim böyle bir misyonumuz yok dediler iade ettim kasa fiyatı düşerse kesinlikle iade edicem boşu boşuna mönitör 3220 km dolaştı mantık dışı ama vatan tan tan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eskiden en kazık firmaydı Vatan bir anda U dönüşü attılar
vatan hayatta u dönüşü yapmaz Razer barracuda x verdi ya kesin beklemiş maldır onlar öpmeyecekleri yere yem atmaz.
MEDİA MARKT hyperx cloud 2 core verdi üretim yılı 2024 arada çok fark var corsair pili çabuk bittiyor kulaklık güzel ama mal eski

Robius

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle
Sen yine iyisin benim siparişimin onaylanmış durumunu değiştirdiler 1-2 gün önce 10 gündür kargoya vermelerini bekliyorum bir de ekstrem kesildi gelmeyen ürünün taksidini ödedim büyük ihtimalle iptal edeceklerde bahaneleri ne olacak bilmiyorum forumda teslim alan arkadaşlar var
Hakem heyetinden alırsın hocam her türlü

Musty?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Mustafa TURNA
28 29 kasim diyordu birisi bugün başlamıyor mu

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Çağdaş Alkan
Alıntıyı görüntüle
Sen yine iyisin benim siparişimin onaylanmış durumunu değiştirdiler 1-2 gün önce 10 gündür kargoya vermelerini bekliyorum bir de ekstrem kesildi gelmeyen ürünün taksidini ödedim büyük ihtimalle iptal edeceklerde bahaneleri ne olacak bilmiyorum forumda teslim alan arkadaşlar var
Çok kötü. Pek de güven vermiyor, çok pahalı şeyler almamak lazım onu anladım

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,283
İsim
Kadir
Hakem heyetinden alırsın hocam her türlü
Hakem heyeti riskine belirli fiyat üstü girmemek lazım hocam olur da firma mahkemeye itiraz edip kazanırsa ciddi mahkeme maliyeti oluyor iptal ettikleri monitörde başvurdum ama bunda başvurur muyum emin değilim, 11 gün sonra iptal gelirse ticaret bakanlığına şikayet edeceğim ama
11 gün bekletilmez bakalım ne diyecekler

Bana geldi hocam o ürüm fakat 1 stok olduğunu sadece benim alabildiğimi düşünüyorum başka alan varmı
Teslim alan 1-2 kişi daha var bir bana gelmedi

Musty?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Mustafa TURNA
Hakem heyeti riskine belirli fiyat üstü girmemek lazım hocam olur da firma mahkemeye itiraz edip kazanırsa ciddi mahkeme maliyeti oluyor iptal ettikleri monitörde başvurdum ama bunda başvurur muyum emin değilim, 11 gün sonra iptal gelirse ticaret bakanlığına şikayet edeceğim ama
11 gün bekletilmez bakalım ne diyecekler

Teslim alan 1-2 kişi daha var bir bana gelmedi
Başvurmaya degmez

Top Bottom