Hayır sadece üye ol Vatan Bilgisayar'a yeter.Vatan kart şartmı?
Hocam bu indirimde laptop gelirmiDuyuru gelmiş. 11 Kasım'da olduğu gibi efsane indirimler olabilir yine. Hazır sistemler nasıl olacak merak ediyorum.
Geçen günkü indirimi kaçırdın o zaman sen çünkü girmişti indirime, ben aldım 6900e düşmüştü vatanda umarım bu sefer alabilirsinİnşallah Allahım noluurrr b650m project zero gelsin nolurrr noluurr
Eskiden en kazık firmaydı Vatan bir anda U dönüşü attılarEn iyi indirimleri vatan yaptı kim ne derse desin
Dedim bu neymiş bir bakayım kardeşim bu anakart çok güzelmiş, eğer güzel fiyat gelirse bende alacağım ettiğin dua ya amin diyorumTasarımı çok güzel beyaz renk kendi anakartımi satıp onu alacam
Vatan karta Özel indirim diyor ya , bu üye olan herkes için geçerli değil mi ?Duyuru gelmiş. 11 Kasım'da olduğu gibi efsane indirimler olabilir yine. Hazır sistemler nasıl olacak merak ediyorum.
Evet geçerli 28-29unda uyumadan nöbetteyizDedim bu neymiş bir bakayım kardeşim bu anakart çok güzelmiş, eğer güzel fiyat gelirse bende alacağım ettiğin dua ya amin diyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vatan karta Özel indirim diyor ya , bu üye olan herkes için geçerli değil mi ?
Kanka tam alıyordum stok bitti gözümden yaş geliyodu az kalsın o derece sabahtan akşama kadar araştırdım almaya karar verdim stok bittiGeçen günkü indirimi kaçırdın o zaman sen çünkü girmişti indirime, ben aldım 6900e düşmüştü vatanda umarım bu sefer alabilirsin
Vatan karta Özel indirim diyor ya , bu üye olan herkes için geçerli değil mi ?
Bana siteye üye olduktan 1 saat sonra otomatik verdi.Vatan karta Özel indirim diyor ya , bu üye olan herkes için geçerli değil mi ?
Ben eski üyeyim bir deneme yapacağım şuan bakalım fiyat fark ediyor muBana siteye üye olduktan 1 saat sonra otomatik verdi.
umarım alırsın bu sefer bende beyaz sistem alıyorum m100r msi kasası var rami de vatandan aldımEvet geçerli 28-29unda uyumadan nöbetteyiz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka tam alıyordum stok bitti gözümden yaş geliyodu az kalsın o derece sabahtan akşama kadar araştırdım almaya karar verdim stok bitti