Halloween
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 444
Hocam peki mağazamı yoksa internet satışımı olacakmışGüncelleme: Şimdide elimizde bilgi yok dediler.
Hocam peki mağazamı yoksa internet satışımı olacakmışGüncelleme: Şimdide elimizde bilgi yok dediler.
Yani geçen haftalarda 2.000'e Razer barracuda X 2022 kulaklık aldım, böyle bir sorun yoktu tertemizdi ürün.Vatan bilgisayar bedava verse almam, alacağınız her indirimli cihazın başkaları tarafından kullanılmış veya mağazalarında teşhir ürünü olarak dolaştırılmış olma ihtimalini kabullenecekseniz hayırlı olsun.
zamanında çinden almıştım kz gerçekten kaliteliydi tavsiye edilir alınır.
Vatan bilgisayar bedava verse almam, alacağınız her indirimli cihazın başkaları tarafından kullanılmış veya mağazalarında teşhir ürünü olarak dolaştırılmış olma ihtimalini kabullenecekseniz hayırlı olsun.
Yıllardır Vatan Bilgisayar'dan alışveriş yapıyorum bir sorun yaşamadım.Vatan bilgisayar bedava verse almam, alacağınız her indirimli cihazın başkaları tarafından kullanılmış veya mağazalarında teşhir ürünü olarak dolaştırılmış olma ihtimalini kabullenecekseniz hayırlı olsun.
Daha düşük olur. 18.499 TL falan.bence gelecek sistemler yine bu sistem gibi 19.500 e olur diye düşünüyorumINTEL I5 12400F-RTX 4060-PRO H610M-E-1 TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F-RTX 4060-PRO H610M-E-1 TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer hocam. Nasıl casperdan laptop alınmayacağını biliyorsam vatan bilgisayarın üçkağıt çevirdiği zamanlar olduğunu da biliyorum. Almayı düşünen arkadaşlar böyle riskler olduğunu da bilsin istediğim için yazdım, tecrübe ettim çünkü. Takıntılı vs tarzı nahoş ithamlar yapılacak bir söz söylemedim, saygı sınırlarına dikkat edin. İyi forumlar.Sen takıntılı birisin herhalde
Rakip elerken ben.Vatan bilgisayar bedava verse almam, alacağınız her indirimli cihazın başkaları tarafından kullanılmış veya mağazalarında teşhir ürünü olarak dolaştırılmış olma ihtimalini kabullenecekseniz hayırlı olsun.