Neler Yeni

🔥İndirim Vatan Bilgisayar Müthiş Final İndirimleri Başladı

kronoS58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
oguz

laider

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Koca Osman
"Vatan'dan indirimde şu oyuncu kulaklığını aldım, memnun kaldım" diye tavsiye edeceğiniz bir ürün var mıdır?
En azından tekrar inerse kaçırmayalım.

Hangi oyuncu kulaklığına baksam bir süre sonra ya kablosu kopuyor, ya ortadan ikiye bölünüyor, ya da bir tarafından ses gelmemeye başlıyor. Şikayet olmayan hem de indirimli şöyle 4-4 lük bir ürün bulamadım.

utq35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Utku Çetin
TVlere indirim gelir mi ki

censez41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Cengiz
Böbreğim elimde bekliyorum 👍
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böbreğim elimde bekliyorum 👍

cakil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Beyza Güneş
Bütçem 20k civarı. Oyun oynamak için hazır sistem ve monitör almak istiyorum. Daha önceden oyuncu laptopum vardı ancak bozuldu yani anlayacağınız toplama bilgisayar konusunda yeterli bilgiye sahip değilim hala araştırıp öğrenmeye çalışıyorum. Sizlere sormak istediğim birkaç nokta var.
1. Örneğin https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-rtx4060ti-h610m-500gb-ssd-16gb-ram.html# şu sistemi aldığımda bir de monitör aldığımda (klavye ve mouse'm var) başka bir şeye ihtiyaç duymadan hazır bir şekilde çalışır mı?
2. Linkini koyduğum sistem özellikleri sizce iyi mi? Oyun için alıyorum nelere dikkat etmeliyim seçerken ? (Bütçem 20k)
3. Linkini koyduğum üründe dahil olmayan ancak extra ücret verip alınabilen soğutma sistemleri, thermal macun ve kesintisiz güç kaynakları var bu ürünleri almam gerekli midir? Özellikle soğutma sistemleri ve thermal macun gerekli mi onu merak ediyorum.
4. Monitör de almak istiyorum bütçem 3-4 k önerebileceğiniz model var mıdır? Hangi özelliklere dikkat etmeliyim seçerken?

Halloween

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Ertan
Gün ve saat ne olacak şimdi bilgi alan varmı

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
810
İsim
Enes Altunışık
"Vatan'dan indirimde şu oyuncu kulaklığını aldım, memnun kaldım" diye tavsiye edeceğiniz bir ürün var mıdır?
En azından tekrar inerse kaçırmayalım.

Hangi oyuncu kulaklığına baksam bir süre sonra ya kablosu kopuyor, ya ortadan ikiye bölünüyor, ya da bir tarafından ses gelmemeye başlıyor. Şikayet olmayan hem de indirimli şöyle 4-4 lük bir ürün bulamadım.

Top Bottom