Neler Yeni

🔥İndirim Vatan Bilgisayar Müthiş Final İndirimleri Başladı

anulniin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
İhsan Gül
Vatan bilgisayar bedava verse almam, alacağınız her indirimli cihazın başkaları tarafından kullanılmış veya mağazalarında teşhir ürünü olarak dolaştırılmış olma ihtimalini kabullenecekseniz hayırlı olsun.

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
emir yapar
Vatan bilgisayar bedava verse almam, alacağınız her indirimli cihazın başkaları tarafından kullanılmış veya mağazalarında teşhir ürünü olarak dolaştırılmış olma ihtimalini kabullenecekseniz hayırlı olsun.
Yani geçen haftalarda 2.000'e Razer barracuda X 2022 kulaklık aldım, böyle bir sorun yoktu tertemizdi ürün.

Keyfen

80+ Bronze
Kasım ayının özeti kredi kartlarına karşılık bizler
1732708092611.png

yusufyeni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Yusuf YENİ

Sen takıntılı birisin herhalde

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Yıllardır Vatan Bilgisayar'dan alışveriş yapıyorum bir sorun yaşamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bence gelecek sistemler yine bu sistem gibi 19.500 e olur diye düşünüyorum
Daha düşük olur. 18.499 TL falan.

WaTCHMaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Muhammed
Vatanda Amd 9000 7000 serisi işlemci çok çok ilginç

anulniin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
İhsan Gül
Sen takıntılı birisin herhalde
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer hocam. Nasıl casperdan laptop alınmayacağını biliyorsam vatan bilgisayarın üçkağıt çevirdiği zamanlar olduğunu da biliyorum. Almayı düşünen arkadaşlar böyle riskler olduğunu da bilsin istediğim için yazdım, tecrübe ettim çünkü. Takıntılı vs tarzı nahoş ithamlar yapılacak bir söz söylemedim, saygı sınırlarına dikkat edin. İyi forumlar.

umix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Ümit
Vallahi düzgün bir indirim gelmediği sürece mesela 4060 ti sistemler 22 bine gelmeyecekse ortalığı boşuna yaygaraya veriyorlar demektir. benim bildiğim bu indirim dünyanın en büyük indirimi mesela 40.000 liralık sistemi 28.000 TL’ye satıyorlar yurtdışında senede bir kere olan bu gün için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,022,674
Üyeler
162,046
Son üye
SerkanDoğan