Neler Yeni

🔥İndirim Vatan Bilgisayar Müthiş Final İndirimleri Başladı

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,336
İsim
Kadir
Bu sene vatan çok iyi indirimler yaptı evet kabul ama bu nedir abi ? 23'unde aldıgım ürün hala kargoya verilmedi rezillikten başka bir şey değil.
Alıntıyı görüntüle
1732726279529.png

Sen yine iyisin benim siparişimin onaylanmış durumunu değiştirdiler 1-2 gün önce 10 gündür kargoya vermelerini bekliyorum bir de ekstrem kesildi gelmeyen ürünün taksidini ödedim büyük ihtimalle iptal edeceklerde bahaneleri ne olacak bilmiyorum forumda teslim alan arkadaşlar var

thecrowly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Hakan
Alıntıyı görüntüle
Sen yine iyisin benim siparişimin onaylanmış durumunu değiştirdiler 1-2 gün önce 10 gündür kargoya vermelerini bekliyorum bir de ekstrem kesildi gelmeyen ürünün taksidini ödedim
Rezilliğin daniskası. Yaptıkları indirimin değeri kalmıyor gözümde soğuttular. Sistem hazır ramleri bekliyorum.

ExaelX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
UMUT UZUNOĞLU
Alıntıyı görüntüle
Sen yine iyisin benim siparişimin onaylanmış durumunu değiştirdiler 1-2 gün önce 10 gündür kargoya vermelerini bekliyorum bir de ekstrem kesildi gelmeyen ürünün taksidini ödedim büyük ihtimalle iptal edeceklerde bahaneleri ne olacak bilmiyorum forumda teslim alan arkadaşlar var
aşırı iyi fiyata almaşsın umarım iptal edilmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Zeynel Hüseyin Cem EMİR
Bütçem 35.000 civarı indirimde 7500f li sistemler indirime girer mi ne önerirsiniz?

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,023
İsim
baba merhaba
Alıntıyı görüntüle
hocam müşteri temsilcisini arayın, kargo işlerini hızlandırıyorlar. benden söylemesi öncesinde ürünüm de böyle bekliyordu o gün aramamla akşama doğru kargo vermeleri bir olmuştu.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,336
İsim
Kadir
hocam müşteri temsilcisini arayın, kargo işlerini hızlandırıyorlar. benden söylemesi öncesinde ürünüm de böyle bekliyordu o gün aramamla akşama doğru kargo vermeleri bir olmuştu.
20 sinde twitterdan yazdım 21 inde iletişim formu doldurdum bahane uydurup iptal edecekler büyük ihtimal bakalım

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,023
İsim
baba merhaba
Top Bottom