Vatan Bilgisayar servis süreci

o zaman kanun yanlış hocam :d. ürün elinde yoksa muadilini vermesi daha doğru olur. 5070 i iade etmeye çalışan adama üst modeli verme kanunu var diye 5080 mi verecekler? satıcılar canını verir zarar edeceği anlaşmayı yapmaz
hocam ürün arızalıysa elinde yoksa mecbur buna ya güncel fiyatını teklif edecek ya da bir üst modeli bu pc parçaları için değil her şeyde böyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

senin dediğinde de ben 1 yıl önce aldım 10kya bu sene 10k verecek bana asıl saçma olan da bu ben bu 10kya aynı performansı alamıcam ki

ben de sana bir örnekle geleyim o zaman hocam. atıyorum 5070 ekran kartı 30 bin liraya satılıyor. sen gidip 30 bine alıyorsun. 1 hafta sonra üründe stok sorunu yaşandığı için bütün satıcılar fiyatını artırıyor ve aynı kart 40 bin liraya satılmaya başlıyor. sen kartı geri iade edeceğin zaman ben sana 30 bin ödedim ama şu an 40 bin liraya satılıyor sen bana 40 bin vereceksin diyebilir misin? ödediğin para ürünün o zamanki fiyatıydı. 1 hafta sonraki fiyatıyla aynı değil. satıcı ürünün o zaman ki fiyatını iade etmeyi seçecek tabii ki de. her iade edilecek üründe ürünün güncel fiyatına bakılması çok fazla suistimal edilecek bir durum oluşturur. herkes ucuza aldığı ürünü 2 gün sonra çok daha yüksek fiyata iade eder o zaman.
1 hafta sonra iade edeceksem bu benim kendi şahsi düşüncem. 30 liraya aldığım ürünü beğenmediğimden dolayı iade etmek istiyorsam ederim. Satıcıdan da gidip 40 bin tl isteyemem haliyle 1 hafta olduğu için. Aradaki 10 bin tl farkı almak istersem gider 2. el başkasına satarım mantıken.

Sırf cevap vermiş olmak için mantıksız senaryo yazıyorsun :d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,311
Üyeler
174,535
Son üye
messi3278443728
Geri