Vatan Bilgisayar Sistemleri

NAYS

80+
Reaksiyon skoru
59
Hazır sistemlerini almayı planlıyorum ama elden alıcam (varsa).
1-Mağazalarında oluyor mu bu sistemler?
2-Hizmetleri nasıl? (Kargo vs.)
3-İnternet sitelerinden pc topladım mağazaya gidip söylesem orada topluyolar mı?

Vatan bilgisayar kazıkçı bir firmanın teki. Mağazaları açık değil.

1- Evet oluyor fakat çoğu mağzada bulunmamaktadır.
2- Hizmetleri senin olduğun yere göre değişiklik göstere bilir.
3- Evet oradada topluyorlar. (isteğe bağlı)

• Beğen
Reaksiyonlar: NAYS
Hazır sistemlerini almayı planlıyorum ama elden alıcam (varsa).
1-Mağazalarında oluyor mu bu sistemler?
2-Hizmetleri nasıl? (Kargo vs.)
3-İnternet sitelerinden PC topladım mağazaya gidip söylesem orada topluyolar mı?
150tlyer topluyorlar eğer tüm sistemi 0dan komple toplayacaksan bedava sanırım ama vatanı fiyat olarak pahalı görüyorum

vatan kazıkçı fırsatçı bir firma alma aldırma itopya en iyi yerdir .

150 TL'yi ne zaman alıyolar anlamadım?
örnek veriyorum kasa toplatıyorsun bileşenleri sayıyorsun onlar topluyor ve içinde hdd-ssd olmasın diyorsun böyle dediğinde kasa toplama ücretide alıyorlar (Net gidip görmedim zamanında toplatmak istediğimde forumlarda görmüştüm)

• Beğen
Kanka vatandan alma beeee. Vallaha kazıkçı adamlar . Ara sıra KDV indirimi falan oluyor ok seviyeye geliyorlar fiyatlar . Şuan aktif bir teknoloji tüketici olarak benim favorim incehesap. Full sistem toplayabiliyorsun ve hemen hemen bütün parçalarda en iyi fiyatı veren firma. tabii ki işçiliği , müşteri memnuniyeti ve kargo süreci olarak da bakarsak bence rakipsizler şuan. Ücretsiz montaj ve kurulum da cabası Ayrıca bonus lartın varsa 1500 TL üstü alışverişlerde 150 TL bonus puan kampanyası da mevcut.

• Beğen
Geri