Neler Yeni

VATAN Bilgisayar & Ziraat Bankası Bankkart Kampanyası Detayları

kjeorbye

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
mehmet yaman
Merhaba arkadaşlar,

Çoğu kişinin içeriğini ve püf noktalarını merak ettiği kampanyanın detayları hakkında bir konu açmak istedim. Konu ile alakalı bilgileri ise bu konu altında konuşup, tartışabiliriz diye düşünüyorum.

Bu kampanya üzerinden çoğu kişi hazır sistem alacağından dolayı bu başlık altında açtım konuyu fakat doğru değilse kusura bakmayın lütfen.

1732723025664.png

1732723142959.png

Kaynak : https://www.vatanbilgisayar.com/ziraat-bankasi-bankkart-kampanyasi/

1732723477691.png

1732723502816.png

Kaynak : https://www.bankkart.com.tr/kampany...munikasyon/vatan-bilgisayarda-1500-tl-indirim

İyi forumlar herkese!

Son düzenleme:

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,171
İsim
Kadir
Bana hazır sistem dahil dediler twitterda ama firmaların sağı solu belli olmaz

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Rüveyda Akın
Hangi kart ile alışveriş yapmamız gerekiyor bundan faydalanabilmek için? Gençkart (hem banka kartı hem de kredi kartı) ve Kırmızı Bankkart var ben de sadece. 15 ila 20 bin lira arası limiti olan kredi kartım yok.

tahsiniyi

80+
Eft ten bile ücret kesen banka kredi kartida aidatlidir kesin ben ziraat hic acmadim.

kjeorbye

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
mehmet yaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konuyu güncelledim, banka üzerinden belirtilen detaylarda eklendi.

Bana hazır sistem dahil dediler twitterda ama firmaların sağı solu belli olmaz

Evet, sanırım kredi kartını kampanyaları içerisinden beyaz eşya kampanyasına da katılmak gibi bazı konular varmış. Onlara da dikkat etmek lazım. Tüm kampanyalara katıldım ben direkt, bir zararı yok neticede.

kjeorbye

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
mehmet yaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi kart ile alışveriş yapmamız gerekiyor bundan faydalanabilmek için? Gençkart (hem banka kartı hem de kredi kartı) ve Kırmızı Bankkart var ben de sadece. 15 ila 20 bin lira arası limiti olan kredi kartım yok.

1732723670437.png

Böyle bir detay belirtilmiş, Gençkart ücretsiz bir ürün ise kampanyaya dahil değilsiniz demektir. Fakat yinede bankayı arayıp sormakta fayda var hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eft ten bile ücret kesen banka kredi kartida aidatlidir kesin ben ziraat hic acmadim.

Kart aidatları ile alakalı şikayetvar'a yazılacak hazır bir metin var, onu yazıp iadeni alabiliyorsun veya bankayı arayıp talep edersen, yasal olarak geri ödeme yapmak zorundalar bilginiz olsun.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Rüveyda Akın
Alıntıyı görüntüle

Böyle bir detay belirtilmiş, Gençkart ücretsiz bir ürün ise kampanyaya dahil değilsiniz demektir. Fakat yinede bankayı arayıp sormakta fayda var hocam.
Hocam eğer müsaitseniz siz arayıp sorabilir misiniz? Şuan hiç uygun ortamda değilim ancak çok merak ediyorum. Malum 29 Kasım indirimlerini bekliyoruz hepimiz. Eğer müsait değilseniz yeni müşteri olanlara şubede verilen kırmızı Bankkart veya üniversite öğrencilerinin kyk bursu için aldığı Gençkart dahil mi diye sorarsa aranızdan birisi çok memnun olurum.

Top Bottom