Dikkatini çekmiş olabilir ama bunu yanlış kategori de açıp üstüne üstlük bir de "neden bu kadar sıkısın 2 saat gidip o konuyu aramak zor geldi" dememesi lazım. Sen onu savunmamışsın zaten. Sadece yaptığının yanlış olduğunu kendi de biliyor.15TL değil Vatan gibi bir firmanın indirim yapması dikkatini çekmeli.
amacın nedir ?Dikkatini çekmiş olabilir ama bunu yanlış kategori de açıp üstüne üstlük bir de "neden bu kadar sıkısın 2 saat gidip o konuyu aramak zor geldi" dememesi lazım. Sen onu savunmamışsın zaten. Sadece yaptığının yanlış olduğunu kendi de biliyor.
uzatıyorsundaDikkatini çekmiş olabilir ama bunu yanlış kategori de açıp üstüne üstlük bir de "neden bu kadar sıkısın 2 saat gidip o konuyu aramak zor geldi" dememesi lazım. Sen onu savunmamışsın zaten. Sadece yaptığının yanlış olduğunu kendi de biliyor.
bende yaptırmıştım 1270 tl ye kasa vardı cebimde 1230 tl vardı kabul ettilervatandan hoparlör alıcaktık fiyatı 150 TL idi annem çalışana dedi daha az olmazmı dedi çalışan bi ana bayiye sorayım dedi 135 TL ye aldık hiç beklemiyordum
Zula Ömer konuştu.
Etsene bi uç sonra.
Çocuk 6 yaşında olum bunları nerden biliyo la?Etsene bi uç sonra.
Nereye dönersen dön çocuk 6 yaşındadır.Çocuk 6 yaşında olum bunları nerden biliyo la?
Neden herşeyi ciddiye alıyorsun?Etsene bi uç sonra.
Tanışmadığımızdan niye attığını anlayamıyorum.Neden herşeyi ciddiye alıyorsun?
İroni olsun diye atmıştım...Tanışmadığımızdan niye attığını anlayamıyorum.