o ekran kartı sıcak çalışır ve iyi değildir fakat ben olsam bende alırdım fiyatların yükseleceğini düşünüyorumMerhaba arkadaşlar vatan bilgisayarın sattığı https://www.vatanbilgisayar.com/int...oc-pro-b660m-e-kioxia-500gb-ssd-16gb-ram.html bu sistemi satın aldım sizce doğru bir karar mı? yada başka bir öneriniz varmı? ( nvidia ve intel tercih) teşekkür ediyorum
Hayırlı olsun çok kazık yememişsin iyi günlerde kullan.Merhaba arkadaşlar vatan bilgisayarın sattığı https://www.vatanbilgisayar.com/int...oc-pro-b660m-e-kioxia-500gb-ssd-16gb-ram.html bu sistemi satın aldım sizce doğru bir karar mı? yada başka bir öneriniz varmı? ( nvidia ve intel tercih) teşekkür ediyorum
5600 6650xt daha iyidir hocam ancak 12400f 6650xt imkânınız varsa tercih edinpeki Ryzen 5 5600 + RX6650XT vs i5-12400F + RTX3060 kombinasyonunda galip kim olur?
Ssd kendimde 970 evo plus var onu kullanacağımSsd ve ekran kartı hariç çok güzel
Sanada hayırlı olsun kaç haftadır kararsızdım ve bu işi bitirmem gerekti artık en azından vatan bilgisayar geçen gün itopya müşteri hizmetlilerine bağlanamadım açıkcası hiç oradan almak gelmedi içindenHayırli olsun, vatanın sistemi Bende satın aldım kardeşim, güzel tercih bence ve uygun
YouTube dan canlı oyun testlerine baktığımda Rx6650 XT %8-10 daha iyi fps veriyorRX6650 XT'mi daha iyi RTX3060 mı?
Bu bir hafta içinde önüme daha iyi bir sistem çıkarsa değiştirim teşekkür ediyorumKasa ve psu, RAM, işlemci cidden iyi ancak ekran kartı giriş seviyesi soğutma modeline sahip, anakart ile SSD de keza aynı şekilde giriş seviyesi parçalardan seçilmiş, bu fiyata alınır mı ? Kişiden kişiye değişir ben olsam bir tık kararsız kalırdım. Ancak alınmayacak kadar kötü değil. Sadece bir tık pahalı gibi geldi. Karar sizindir
Ekran kartı hakkında hiçbir bilgim yok açıkcası araştırmaya zamanım olmadı daha detaylı bir şekilde araştırıp sizinde dediğiniz gibi soğutma sıkıntısı oluyorsa kararım değişebilir teşekkür ederimo ekran kartı sıcak çalışır ve iyi değildir fakat ben olsam bende alırdım fiyatların yükseleceğini düşünüyorum
Olabilirmi sence açıkcası amd ekran kartı almak istemedim daha önceki bilgisayarımda amd varken bazı güncelleme ve oyunlarda uyumsuzluk yaşadığını tecrube ettim o yüzden amd almak istemiyorum kişisel fikrim linclemeyinNası ya vatandan kazıklanmayan hatta iyi bile alan biri mi, dünyanın sonu geliyor heralde.
Güzel sistem ama kart 6600XT/6650XT olsa daha tatlı olurdu.
Anakart konusunda en azından H610 tercih edilmemiş. Ramin OC performansını kullanabilecek.Kasa ve psu, RAM, işlemci cidden iyi ancak ekran kartı giriş seviyesi soğutma modeline sahip, anakart ile SSD de keza aynı şekilde giriş seviyesi parçalardan seçilmiş, bu fiyata alınır mı ? Kişiden kişiye değişir ben olsam bir tık kararsız kalırdım. Ancak alınmayacak kadar kötü değil. Sadece bir tık pahalı gibi geldi. Karar sizindir