Neler Yeni

Vatan Bilgisayar’dan 15.499 TL Sistem Aldım

Farway

80+ Silver
Pc hocası sistemine laf edenleri aynı kartla ya da neredeyse muadili 3060Tİ'ın en kötü marka modeliylede olsa toplamaya davet ediyorum... Ortaya çıkan sistemleri görmek isterim.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ

Barrio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Onur A.
Hayırli olsun, vatanın sistemi Bende satın aldım kardeşim, güzel tercih bence ve uygun

snL07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Abdullah sunal
Ssd ve ekran kartı hariç çok güzel
Ssd kendimde 970 evo plus var onu kullanacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayırli olsun, vatanın sistemi Bende satın aldım kardeşim, güzel tercih bence ve uygun
Sanada hayırlı olsun kaç haftadır kararsızdım ve bu işi bitirmem gerekti artık en azından vatan bilgisayar geçen gün itopya müşteri hizmetlilerine bağlanamadım açıkcası hiç oradan almak gelmedi içinden

RX6650 XT'mi daha iyi RTX3060 mı?
YouTube dan canlı oyun testlerine baktığımda Rx6650 XT %8-10 daha iyi fps veriyor

Kasa ve psu, RAM, işlemci cidden iyi ancak ekran kartı giriş seviyesi soğutma modeline sahip, anakart ile SSD de keza aynı şekilde giriş seviyesi parçalardan seçilmiş, bu fiyata alınır mı ? Kişiden kişiye değişir ben olsam bir tık kararsız kalırdım. Ancak alınmayacak kadar kötü değil. Sadece bir tık pahalı gibi geldi. Karar sizindir
Bu bir hafta içinde önüme daha iyi bir sistem çıkarsa değiştirim teşekkür ediyorum

o ekran kartı sıcak çalışır ve iyi değildir fakat ben olsam bende alırdım fiyatların yükseleceğini düşünüyorum
Ekran kartı hakkında hiçbir bilgim yok açıkcası araştırmaya zamanım olmadı daha detaylı bir şekilde araştırıp sizinde dediğiniz gibi soğutma sıkıntısı oluyorsa kararım değişebilir teşekkür ederim

Son düzenleme:

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Nası ya vatandan kazıklanmayan hatta iyi bile alan biri mi, dünyanın sonu geliyor heralde.

Güzel sistem ama kart 6600XT/6650XT olsa daha tatlı olurdu.

snL07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Abdullah sunal
Nası ya vatandan kazıklanmayan hatta iyi bile alan biri mi, dünyanın sonu geliyor heralde.

Güzel sistem ama kart 6600XT/6650XT olsa daha tatlı olurdu.
Olabilirmi sence 😊 açıkcası amd ekran kartı almak istemedim daha önceki bilgisayarımda amd varken bazı güncelleme ve oyunlarda uyumsuzluk yaşadığını tecrube ettim o yüzden amd almak istemiyorum kişisel fikrim linclemeyin😊

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ekran kartı hariç iyi sistem

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Kasa ve psu, RAM, işlemci cidden iyi ancak ekran kartı giriş seviyesi soğutma modeline sahip, anakart ile SSD de keza aynı şekilde giriş seviyesi parçalardan seçilmiş, bu fiyata alınır mı ? Kişiden kişiye değişir ben olsam bir tık kararsız kalırdım. Ancak alınmayacak kadar kötü değil. Sadece bir tık pahalı gibi geldi. Karar sizindir
Anakart konusunda en azından H610 tercih edilmemiş. Ramin OC performansını kullanabilecek.

MiceS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Okan Alparslan
Aslında işlemcinin AMD ekran kartının invidia olan kombinasyonlar daha verimli olduğunu düşünüyorum. Tabi böyle yaptığın zaman fiyat skalası biraz artıyor.

EnginHoca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Engin KOÇAK
Hocam hayırlı uğurlu olsun aynı sistemi ben de satın aldım vatan parçaları montajını yapıp mı gönderiyor acaba ve aldıktan sonra neler yapmalıyım neye dikkat etmeliyim uzun zamandır uzağım bu konulara yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Top Bottom