Elinde kanıt olmadan yasal yollarla uğraşırsın. Bir video ya da teslim anında kontrol hayatını çok kolaylaştırır. Amazon olsa dediğinde haklısın adamlar güvenip değiştirir ama vatan bilgisayar baya zorlar seni.
Hocam monitörü kutuya koyup komple kapatın.Sonra video kaydını açın ''Gerçek'' bir performansla sanki ilk kez açıyormuş gibi kayıt alın.Bu arkadaşlar çooook biliyor.Bunlara güvenin.Merhabalar, vatan bilgisayardan aldığım vx2718 modelli monitör kırık geldi. iade işlemi açamıyorum bayram tatili diye, bu konu hakkında ne yapabilirim?
Garantiye yollarsam sizce ne kadar ücret taleb ederler?iade vs mümkünatı yok. geçmiş olsun çöp olmuş. bazı polyanna arkadaşlar var yok müşteriyi mağdur etmezmiş vs. size demiyorumda müşterinin kırmadığı ne malum.olmuştur bir kaza kırılmıştır. ee yeni aldık diye verelim değiştirsin mağaza. öyle şeymi olur adamlar kargo kutusunda hasar varsa zaten almayın diyor hasar yoksa zaten monitörlerin kutuları çok güvenli %99 kırılmaz.yüzde 1 lik ihtimal var tabi ama buda online almanın kötü yanı malesef.kanıtlamadıktan sonra iade söz konusu olmaz.bu arada vatan amazon gibi bir firma değil. aldıgım pc kasasının ayağı hasarlı geldi uğraştırıp durdular en son lanet olsun dedim.
panel kırıksa monitör parası kadar çıkar.he siz yinede yollayın denemesi bedavaGarantiye yollarsam sizce ne kadar ücret taleb ederler?
Hocam galiba panel çatlak tırnağım içine girmiyor çatlağın bu iyi birşeymi?panel kırıksa monitör parası kadar çıkar.he siz yinede yollayın denemesi bedava
Çalıştırmayı denemedim iadede sorun olur diye hatta üzerindeki etiketleri bile çıkarmadımFotoğrafını atın bakalım. Çalıştırmayı denedin mi görüntüde sorun var mı ? Yoksa sadece çerçeve mi ? Panelde sorun varsa monitörün kendi fiyatından daha fazla bile çıkar.
Kutu hasarlı değil 4 tarafını çekip attım markada onayladi kargodan tedarik bekliyoruz dediler bu adamların sistemi müşteriyi oyalama üzerine kurulusanırım kırık monitör gelmiş size normalde siz kutuyu açınca kırıksa kargo elemanı tutanak tutması gerekir. kargo elemanları kapıda beklemiyorlar hemen şubeyi arayıp elamanı çağırmalı ve tutanağı tutturmanız gerekirdi.
şimdi işiniz zor kutuyu açtınız elinizden düştü deyip bahane üretebilirler yine de karara bakarsınız