Neler Yeni

Vatan bilgisayardan aldığım monitör çatlak çıktı!

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Volkan
Elinde kanıt olmadan yasal yollarla uğraşırsın. Bir video ya da teslim anında kontrol hayatını çok kolaylaştırır. Amazon olsa dediğinde haklısın adamlar güvenip değiştirir ama vatan bilgisayar baya zorlar seni.

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
mehmet türk
Merhabalar, vatan bilgisayardan aldığım vx2718 modelli monitör kırık geldi. iade işlemi açamıyorum bayram tatili diye, bu konu hakkında ne yapabilirim?
Hocam monitörü kutuya koyup komple kapatın.Sonra video kaydını açın ''Gerçek'' bir performansla sanki ilk kez açıyormuş gibi kayıt alın.Bu arkadaşlar çooook biliyor.Bunlara güvenin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
ahmet
iade vs mümkünatı yok. geçmiş olsun çöp olmuş. bazı polyanna arkadaşlar var yok müşteriyi mağdur etmezmiş vs. size demiyorumda müşterinin kırmadığı ne malum.olmuştur bir kaza kırılmıştır. ee yeni aldık diye verelim değiştirsin mağaza. öyle şeymi olur adamlar kargo kutusunda hasar varsa zaten almayın diyor hasar yoksa zaten monitörlerin kutuları çok güvenli %99 kırılmaz.yüzde 1 lik ihtimal var tabi ama buda online almanın kötü yanı malesef.kanıtlamadıktan sonra iade söz konusu olmaz.bu arada vatan amazon gibi bir firma değil. aldıgım pc kasasının ayağı hasarlı geldi uğraştırıp durdular en son lanet olsun dedim.

Egec3535

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Ege
iade vs mümkünatı yok. geçmiş olsun çöp olmuş. bazı polyanna arkadaşlar var yok müşteriyi mağdur etmezmiş vs. size demiyorumda müşterinin kırmadığı ne malum.olmuştur bir kaza kırılmıştır. ee yeni aldık diye verelim değiştirsin mağaza. öyle şeymi olur adamlar kargo kutusunda hasar varsa zaten almayın diyor hasar yoksa zaten monitörlerin kutuları çok güvenli %99 kırılmaz.yüzde 1 lik ihtimal var tabi ama buda online almanın kötü yanı malesef.kanıtlamadıktan sonra iade söz konusu olmaz.bu arada vatan amazon gibi bir firma değil. aldıgım pc kasasının ayağı hasarlı geldi uğraştırıp durdular en son lanet olsun dedim.
Garantiye yollarsam sizce ne kadar ücret taleb ederler?

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Fotoğrafını atın bakalım. Çalıştırmayı denedin mi görüntüde sorun var mı ? Yoksa sadece çerçeve mi ? Panelde sorun varsa monitörün kendi fiyatından daha fazla bile çıkar.

Max imre

80+ Bronze
Aga sen ne yaptın? Vatan'dan bir ara kardeşim toplama pc aldı 8 gb ram yerine 4 gb ram takmışlardı. Bir de kasaya taktıkları parçaların hepsi 2. el çıkmış. Kardeşim uyarmış adamlara söylemiş ''bu parçalar 2. el'' diye adamlar ''yok bunlar sıfır'' demiş sonra kontrol etmişler dediği gibi 2. el çıkmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neyse iade etmeye çalışacaksınız mağazaya gidip. Bayramdan sonraya kalır ancak.

Son düzenleme:

Egec3535

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Ege
panel kırıksa monitör parası kadar çıkar.he siz yinede yollayın denemesi bedava
Hocam galiba panel çatlak tırnağım içine girmiyor çatlağın bu iyi birşeymi?

Fotoğrafını atın bakalım. Çalıştırmayı denedin mi görüntüde sorun var mı ? Yoksa sadece çerçeve mi ? Panelde sorun varsa monitörün kendi fiyatından daha fazla bile çıkar.
Çalıştırmayı denemedim iadede sorun olur diye hatta üzerindeki etiketleri bile çıkarmadım

çerçeve değil boydan boya çatlak mevcut @Amanita

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
sanırım kırık monitör gelmiş size normalde siz kutuyu açınca kırıksa kargo elemanı tutanak tutması gerekir. kargo elemanları kapıda beklemiyorlar hemen şubeyi arayıp elamanı çağırmalı ve tutanağı tutturmanız gerekirdi.
şimdi işiniz zor kutuyu açtınız elinizden düştü deyip bahane üretebilirler yine de karara bakarsınız

Egec3535

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Ege
sanırım kırık monitör gelmiş size normalde siz kutuyu açınca kırıksa kargo elemanı tutanak tutması gerekir. kargo elemanları kapıda beklemiyorlar hemen şubeyi arayıp elamanı çağırmalı ve tutanağı tutturmanız gerekirdi.
şimdi işiniz zor kutuyu açtınız elinizden düştü deyip bahane üretebilirler yine de karara bakarsınız
Kutu hasarlı değil 4 tarafını çekip attım markada onayladi kargodan tedarik bekliyoruz dediler bu adamların sistemi müşteriyi oyalama üzerine kurulu

Top Bottom