Neler Yeni

Vatan Bilgisayar'dan alınan sistemler bozuk mu geliyor?

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
Merhaba, forumda dolaşırken insanların Vatan'dan aldıkları sistemlerde sorunlar yaşadığını gördüm. İlk açılışta sürekli BİOS'a girmesi, SSD'yi okumaması gibi vesaire problemler gördüm.

Bu sistemi aldım daha onay sürecinde, sizce iptal mi etmeliyim?
Ben 1. Ayda almıştın video izlerken kitleniyordu servise 1 ay önce gönderdim daha dün geldi teste sokmuşlar. Sadece sıvı soğutma vardı onu değiştirmişler diğerlerinde sorun yok demişler bugün test yapacağım. Benimki sorunlu gelmişti. Sanırım bu şans işi önemli olan arkasında duruyorlar mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Can
Ben 1. Ayda almıştın video izlerken kitleniyordu servise 1 ay önce gönderdim daha dün geldi teste sokmuşlar. Sadece sıvı soğutma vardı onu değiştirmişler diğerlerinde sorun yok demişler bugün test yapacağım. Benimki sorunlu gelmişti. Sanırım bu şans işi önemli olan arkasında duruyorlar mı
Test ettikten sonra tekrar yazarmisiniz, merak ettim umarım düzelmiştir

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
Merhaba, forumda dolaşırken insanların Vatan'dan aldıkları sistemlerde sorunlar yaşadığını gördüm. İlk açılışta sürekli BİOS'a girmesi, SSD'yi okumaması gibi vesaire problemler gördüm.

Bu sistemi aldım daha onay sürecinde, sizce iptal mi etmeliyim?
Vatan ile alalalı değil. Mağaza yakınsa ordan sistemi sipariş verin. Gelince orda montajlayıp kutulayıp size verirler. Siteden alıp beklemekten daha kısa sürede elinizde olur. Açılışta sürekli bios a girmesi normal. Windowsu siz kurcaksınız. Ssd okumaması ayrı bir şey.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mağazadan sipariş verip ordan teslim almak daha iyi. Hem size gmailden mesaj atıyorlar geldi diye hemde kasperksy kodu veriyorlar 1 senelik 3 cihaz için. Sistemleri 2 yıl garantili zaten. Mağazada gözünüz önünde montaj yapar kutular verirler. Bu şekil aldım 3 günde geldi mağazaga. Herhangi sıkıntı da yoktu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Buğra Temel
İnternetten alınan sistemi montajlı mı motajsız mı almak mantıklı?(Ben montajlamayı bilmiyorum, bilgisayarcıya yaptırmak zorundayım.)

Darsiere

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Emirhan
Benimde sistem daha kargoya verilmedi, umarım yarın veya pazartesi verilir. Şimdi de Flash belleğe win10+bios güncellemesi aticam. Hazırlıkları önden yapalım 😀🤣

Darsiere

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Emirhan
Onaylandı olarak mı gözüküyor sizde de ?
Benim sistemin montajı yapıldı paketlendi dün /sabah yada öğlen tam bilmiyorum/ şuanda kargoya çıkmasını bekliyorum.

İstanbula gelmedi daha.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Can
Benim sistemin montajı yapıldı paketlendi dün /sabah yada öğlen tam bilmiyorum/ şuanda kargoya çıkmasını bekliyorum.

İstanbula gelmedi daha.
Bende halen onaylandı yazıyor kafayı yedirtecek bana 7-8 gün oldu ya

Top Bottom