Neler Yeni

Vatan Bilgisayardan monitör alıp sorun yaşayan var mı?

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar

yigithandeniz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
yigithandeniz
beyler ürünü satın almadan kimse testini ya pa maz hele ki satış danışmanlarının ürünleri açmaları kesinlikle yasak üç büyüklerden birinde çalışıyorum o ürünü açıp test etse bile tekrar satışa uygun hale getiremeyeceği için teşhir kategorisine düşüyor teşhiri de sıfır kapalı kutuyla aynı fiyattan satmak zorunda olduğu için ürün elinde kalmış sayılıyor süreç böyle

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Emir Alkan
Yarın MSI marka bir monitör alacağım, aldığında sorun çıkan kişi-ler varsa nasıl bir süreç izlediniz?

Diyelim aldım ölü piksel mevcut değişim yapacaklar mı?

aydınlatırsanız sevinirim, hayırlı geceler cümleten.
ben dün monitor aldım. testlerini yaptık. öyle aldım. eğer ölü piksel çıkmaz. sonradan çıkarsa işler değişebilir. garantisi varsa yaptırtırsın.

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
ben dün monitor aldım. testlerini yaptık. öyle aldım. eğer ölü piksel çıkmaz. sonradan çıkarsa işler değişebilir. garantisi varsa yaptırtırsın.
Ölü pikselin sonradan çıkma riski de var evet, incehesap bu konularda nasıl stok mu beklesem
Mesaj otomatik birleştirildi:

beyler ürünü satın almadan kimse testini ya pa maz hele ki satış danışmanlarının ürünleri açmaları kesinlikle yasak üç büyüklerden birinde çalışıyorum o ürünü açıp test etse bile tekrar satışa uygun hale getiremeyeceği için teşhir kategorisine düşüyor teşhiri de sıfır kapalı kutuyla aynı fiyattan satmak zorunda olduğu için ürün elinde kalmış sayılıyor süreç böyle
Bana müşteri memnuniyeti adına ölü pikseline çerçeve kasasına vs bakabiliceklerini söylediler, ölü piksel çıkarsa almama hakkına sahipmişim nasıl olucak şimdi hocam bilgi verebilir misin?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Yarın MSI marka bir monitör alacağım, aldığında sorun çıkan kişi-ler varsa nasıl bir süreç izlediniz?

Mağazada açıp çalışanlarla beraber bakın ölü piksel falan varsa direkt başka ürün isteyin.

Ölü pikselin sonradan çıkma riski de var evet, incehesap bu konularda nasıl stok mu beklesem

Bana müşteri memnuniyeti adına ölü pikseline çerçeve kasasına vs bakabiliceklerini söylediler, ölü piksel çıkarsa almama hakkına sahipmişim nasıl olucak şimdi hocam bilgi verebilir misin?
Ürünü aldıktan sonra kutu açılıp bakılır, sorun varsa değişimi yapılır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Emir Alkan
incehesaptan ben kasa istedim ya bugun ya yarın sistem elimde olcak. alırken tedirgindim. baya şikayeti olan bir site. ama onlara mesaj atınca cevap veriyorlar. yani bilmiyorum belki düzeltmişlerdir eski şikayetlere bakıyorumdur ben

ZorTİnaYtİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Eyupcan

Kanka orada farkettiğin anda iade alabilirsiniz 1 ölü pikselde bile alıyorlar diye biliyorum bu arada model g241 ise %90 ölü piksel çıkar demedi deme illaki kontrol yaptr

Ya topkapı mağazası iyice ayar oldum tavırlarına falan zaten, MSİ marka ürünlerde test yapamıyormuş güya

Dümen
dümen kanka ben farklı bir mağazadayım biz yapıyoruz ne alaka

PixDraw

80+ Bronze

Vatan sitesinden aldım ölü pixel çıktı iletişime geçtim en yakın şubeye getirin dediler orada kontrol yapıp değişimi sağladılar gelen üründe yine pixel çıktı bida değiştiler. Monitör işi epey sakat.

ZorTİnaYtİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Eyupcan

şimdi öncelikle ürünü önce ödemesi geçiyor ardından test ediyoruz eğerki testte ölü piksel çıkarsa dilerseniz ödeme iptal yapılabilir aynı günde ama mağazadan çıkarsanız baya sıkıntılı bir sürece girer iade yaparlarmı bilemem o sırada mağazadan çıkmamaya bakın eğer iade yapılmazsa müdürleriyle fln görüşün

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
Mağazada açıp çalışanlarla beraber bakın ölü piksel falan varsa direkt başka ürün isteyin.

Ürünü aldıktan sonra kutu açılıp bakılır, sorun varsa değişimi yapılır.
Dediğiniz gibi yapacağım hocam aklımda bir soru daha var çok karıştırdı kafamı sizi o konuya etiketlesen yardımcı olabilir misiniz bilginiz varsa
bu arada model g241
Mag274qrf

Kanka orada farkettiğin anda iade alabilirsiniz 1 ölü pikselde bile alıyorlar diye biliyorum bu arada model g241 ise %90 ölü piksel çıkar demedi deme illaki kontrol yaptr

dümen kanka ben farklı bir mağazadayım biz yapıyoruz ne alaka
İstanbulda mısın?

Vatan sitesinden aldım ölü pixel çıktı iletişime geçtim en yakın şubeye getirin dediler orada kontrol yapıp değişimi sağladılar gelen üründe yine pixel çıktı bida değiştiler. Monitör işi epey sakat.
Çok sıkıntı ya ne yapacağımı anlamadım.

ZorTİnaYtİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Eyupcan
Dediğiniz gibi yapacağım hocam aklımda bir soru daha var çok karıştırdı kafamı sizi o konuya etiketlesen yardımcı olabilir misiniz bilginiz varsa

Mag274qrf
kanka bu modeli hiç kontrol etmedim fakat msi g241 3 tane açtım hepsindede çıktı 3 tane teşhir kaldı :D

Mag274qrf

İstanbulda mısın?

Çok sıkıntı ya ne yapacağımı anlamadım.
istanbulda değilim kanka ama yerimi söylemiym simdi zaten olduğum yerde 1 tane mağaza var bulurlar hemen xd

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
kanka bu modeli hiç kontrol etmedim fakat msi g241 3 tane açtım hepsindede çıktı 3 tane teşhir kaldı :D

istanbulda değilim kanka ama yerimi söylemiym simdi zaten olduğum yerde 1 tane mağaza var bulurlar hemen xd
Yok yok söyleme, istanbulda olsaydın stokta mevcut olsaydı oraya gelirdim diye söyledim.

Top Bottom