ben dün monitor aldım. testlerini yaptık. öyle aldım. eğer ölü piksel çıkmaz. sonradan çıkarsa işler değişebilir. garantisi varsa yaptırtırsın.Yarın MSI marka bir monitör alacağım, aldığında sorun çıkan kişi-ler varsa nasıl bir süreç izlediniz?
Diyelim aldım ölü piksel mevcut değişim yapacaklar mı?
aydınlatırsanız sevinirim, hayırlı geceler cümleten.
Ölü pikselin sonradan çıkma riski de var evet, incehesap bu konularda nasıl stok mu beklesemben dün monitor aldım. testlerini yaptık. öyle aldım. eğer ölü piksel çıkmaz. sonradan çıkarsa işler değişebilir. garantisi varsa yaptırtırsın.
Bana müşteri memnuniyeti adına ölü pikseline çerçeve kasasına vs bakabiliceklerini söylediler, ölü piksel çıkarsa almama hakkına sahipmişim nasıl olucak şimdi hocam bilgi verebilir misin?beyler ürünü satın almadan kimse testini ya pa maz hele ki satış danışmanlarının ürünleri açmaları kesinlikle yasak üç büyüklerden birinde çalışıyorum o ürünü açıp test etse bile tekrar satışa uygun hale getiremeyeceği için teşhir kategorisine düşüyor teşhiri de sıfır kapalı kutuyla aynı fiyattan satmak zorunda olduğu için ürün elinde kalmış sayılıyor süreç böyle
Mağazada açıp çalışanlarla beraber bakın ölü piksel falan varsa direkt başka ürün isteyin.Yarın MSI marka bir monitör alacağım, aldığında sorun çıkan kişi-ler varsa nasıl bir süreç izlediniz?
Ürünü aldıktan sonra kutu açılıp bakılır, sorun varsa değişimi yapılır.Ölü pikselin sonradan çıkma riski de var evet, incehesap bu konularda nasıl stok mu beklesem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bana müşteri memnuniyeti adına ölü pikseline çerçeve kasasına vs bakabiliceklerini söylediler, ölü piksel çıkarsa almama hakkına sahipmişim nasıl olucak şimdi hocam bilgi verebilir misin?
incehesaptan ben kasa istedim ya bugun ya yarın sistem elimde olcak. alırken tedirgindim. baya şikayeti olan bir site. ama onlara mesaj atınca cevap veriyorlar. yani bilmiyorum belki düzeltmişlerdir eski şikayetlere bakıyorumdur benÖlü pikselin sonradan çıkma riski de var evet, incehesap bu konularda nasıl stok mu beklesem
Kanka orada farkettiğin anda iade alabilirsiniz 1 ölü pikselde bile alıyorlar diye biliyorum bu arada model g241 ise %90 ölü piksel çıkar demedi deme illaki kontrol yaptrYarın MSI marka bir monitör alacağım, aldığında sorun çıkan kişi-ler varsa nasıl bir süreç izlediniz?
dümen kanka ben farklı bir mağazadayım biz yapıyoruz ne alakaYa topkapı mağazası iyice ayar oldum tavırlarına falan zaten, MSİ marka ürünlerde test yapamıyormuş güya
Dümen
Vatan sitesinden aldım ölü pixel çıktı iletişime geçtim en yakın şubeye getirin dediler orada kontrol yapıp değişimi sağladılar gelen üründe yine pixel çıktı bida değiştiler. Monitör işi epey sakat.Yarın MSI marka bir monitör alacağım, aldığında sorun çıkan kişi-ler varsa nasıl bir süreç izlediniz?
Ölü pikselin sonradan çıkma riski de var evet, incehesap bu konularda nasıl stok mu beklesem
Bana müşteri memnuniyeti adına ölü pikseline çerçeve kasasına vs bakabiliceklerini söylediler, ölü piksel çıkarsa almama hakkına sahipmişim nasıl olucak şimdi hocam bilgi verebilir misin?
şimdi öncelikle ürünü önce ödemesi geçiyor ardından test ediyoruz eğerki testte ölü piksel çıkarsa dilerseniz ödeme iptal yapılabilir aynı günde ama mağazadan çıkarsanız baya sıkıntılı bir sürece girer iade yaparlarmı bilemem o sırada mağazadan çıkmamaya bakın eğer iade yapılmazsa müdürleriyle fln görüşünYarın MSI marka bir monitör alacağım, aldığında sorun çıkan kişi-ler varsa nasıl bir süreç izlediniz?
Dediğiniz gibi yapacağım hocam aklımda bir soru daha var çok karıştırdı kafamı sizi o konuya etiketlesen yardımcı olabilir misiniz bilginiz varsaMağazada açıp çalışanlarla beraber bakın ölü piksel falan varsa direkt başka ürün isteyin.
Ürünü aldıktan sonra kutu açılıp bakılır, sorun varsa değişimi yapılır.
Mag274qrfbu arada model g241
İstanbulda mısın?Kanka orada farkettiğin anda iade alabilirsiniz 1 ölü pikselde bile alıyorlar diye biliyorum bu arada model g241 ise %90 ölü piksel çıkar demedi deme illaki kontrol yaptr
dümen kanka ben farklı bir mağazadayım biz yapıyoruz ne alaka
Çok sıkıntı ya ne yapacağımı anlamadım.Vatan sitesinden aldım ölü pixel çıktı iletişime geçtim en yakın şubeye getirin dediler orada kontrol yapıp değişimi sağladılar gelen üründe yine pixel çıktı bida değiştiler. Monitör işi epey sakat.
kanka bu modeli hiç kontrol etmedim fakat msi g241 3 tane açtım hepsindede çıktı 3 tane teşhir kaldıDediğiniz gibi yapacağım hocam aklımda bir soru daha var çok karıştırdı kafamı sizi o konuya etiketlesen yardımcı olabilir misiniz bilginiz varsa
Mag274qrf
istanbulda değilim kanka ama yerimi söylemiym simdi zaten olduğum yerde 1 tane mağaza var bulurlar hemen xdDediğiniz gibi yapacağım hocam aklımda bir soru daha var çok karıştırdı kafamı sizi o konuya etiketlesen yardımcı olabilir misiniz bilginiz varsa
Mag274qrf
İstanbulda mısın?
Çok sıkıntı ya ne yapacağımı anlamadım.
Yok yok söyleme, istanbulda olsaydın stokta mevcut olsaydı oraya gelirdim diye söyledim.kanka bu modeli hiç kontrol etmedim fakat msi g241 3 tane açtım hepsindede çıktı 3 tane teşhir kaldı
istanbulda değilim kanka ama yerimi söylemiym simdi zaten olduğum yerde 1 tane mağaza var bulurlar hemen xd
istersen stoktaki mağazalara bakıp yazayım sanaYok yok söyleme, istanbulda olsaydın stokta mevcut olsaydı oraya gelirdim diye söyledim.