Neler Yeni

Vatan bilgisayardan PC toplama

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Cemil Can YILDIZ
everest psuları c4 bi kez ? haberin yok Toshiba attığın SSD kronik sorunlu sağlık durumu düşüyor dünyadan haberin yok ? @Emirhandkee @Yasin Çelik @KaanCK
psunun mükemmel olmadığının farkındayım fakat bütçe içinde bu kasa + psu ile kalabiliyorum. SSD konusunda haklısın bir kaç forumda gezdim. Abdullah abi kullandığı için koymuştum ucuzda bir de.
Mesaj otomatik birleştirildi:

PSU C4. Araştırmanı öneririm.
1-) Abdullah abi kullanmadı. Kullandığı PSU'nun stoğu bitince başka PSU Konuldu.

Ryzen 3 3100 ve 3300X önermem. İlerde çakılacaklar.
SSD den bahsediyorum PSU dan değil

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
psunun mükemmel olmadığının farkındayım fakat bütçe içinde bu kasa + PSU ile kalabiliyorum. SSD konusunda haklısın bir kaç forumda gezdim. Abdullah abi kullandığı için koymuştum ucuzda bir de.

SSD den bahsediyorum PSU dan değil
Mükemmel değil diyorsun. Geçenlerde forumdan birinin komşusunun Rampage PSU'su patlamıştı zaten. Adam akıllı öneri yaparsan iyi olur. :)

soyluadam

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Benim tavsiyem
1590853489432.png

Eğer istersen 1 adet daha 8GB ram eklersin 4.930 TL yapar veya sonradan da alabilirsin. Biliyorum başka sitelerden daha iyi toplanabilir ama vatan için oluru bu bir de hazır olarak almak istersen vatan için İntel işlemcili öneririm https://www.vatanbilgisayar.com/int...gabyte-h310m-h-2-0-crucial-480gb-8gb-ram.html diğerine göre daha iyi performans alırsın ve ileride 8 gb ram daha eklersin iyice oturur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Cemil Can YILDIZ
Mükemmel değil diyorsun. Geçenlerde forumdan birinin komşusunun Rampage PSU'su patlamıştı zaten. Adam akıllı öneri yaparsan iyi olur. :)
https://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-x-calibre-serisi-500w-80plus-guc-kaynagi.html
BU Psu da patlıyor mu uygun mu?

Kasanın vatan bilgisayar yorumlarında bu fiyata alınabilir görüntüden kısıp donanıma vermek isteyen için biçilmiş kaftan yazıyordu arkadaşlar bir psunun patlaması sırf o marka olduğu için değildir mutlaka yüklenilmiştir psuya psuyu tekil bulamadım araştırma şansım da olmadı ben bu işin experi falan değilim o psu patlar falan bilemem kendim 4 yıla yakındır tx markasının bir psu sunu kullanıyorum sorun yaşamadım o yüzden yorumlara da dayanarak önerime ekledim arkadaştan özür diliyorum öneri yüzünden.

SSDyi seçme sebebim V4 te kullanıldı hatırladığım için ekledim sorunu olduğunu da bilmiyordum. Arkadaştan tekrardan özür diliyorum.

Ekler

• Screenshot_20200530_191054.jpg
    Screenshot_20200530_191054.jpg
    125.8 KB · Hit: 41
Son düzenleme:

soyluadam

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
https://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-x-calibre-serisi-500w-80plus-guc-kaynagi.html
BU PSU da patlıyor mu uygun mu?

Kasanın vatan bilgisayar yorumlarında bu fiyata alınabilir görüntüden kısıp donanıma vermek isteyen için biçilmiş kaftan yazıyordu arkadaşlar bir psunun patlaması sırf o marka olduğu için değildir mutlaka yüklenilmiştir psuya psuyu tekil bulamadım araştırma şansım da olmadı ben bu işin experi falan değilim o PSU patlar falan bilemem kendim 4 yıla yakındır tx markasının bir PSU sunu kullanıyorum sorun yaşamadım o yüzden yorumlara da dayanarak önerime ekledim arkadaştan özür diliyorum öneri yüzünden.
Kesinlikle katılıyorum dostum o patlar bu patlar diyenler kulaktan dolma sözler ile gelip söylüyorlar ama kullananlar hep aksini söylüyor nedense. :D en kaliteli markayı da alsan patlayacağı varsa patlar makine bu sonuçta fabrika da üretilirken bir yanlışlık olmuştur görülmeyecek kadar veya çok yüklenilmiştir patlar yani 10 yıl boyunca markasının ne olduğu belli olmayan bir psu kullandım eski bilgisayarım da halen çalışıyor sapa sağlam yani demek istediğim markayla olacak iş değil bu ama şunu da ekleyeyim markaya göre garanti kapsamı değişebilir yani a markasının garantisi b markasının garantisinden iyidir diyebiliriz ama şu patlama olayı alakasız.

Top Bottom