KingDeViL
80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar. Kara cuma indiriminde Vatn bilgisayardan sistem toplamaya gittim. İstediğim parçaların kimisi değiştirilerek sistemin siparişini verdim. 1 hafta sonra telefon geldi ve gidip kasayı ve kutuları teslim aldım. Fakat neredeyse 8 gündür eve getirdiğim gibi kutuda duruyor kasa. Açıp bakmadım bile. Çünkü ailecek bir virüse yakalandık. Ölümden döndük diyebilirim. Yarın Allah izin verirse kutusundan çıkartıp çalıştıracağım. Umarım sorunsuz çalışır.
Konuyu hem size kasayı çalıştırdıktan sonra hangi testleri yapacağımı sormak hem de sağlığınıza dikkat edin demekti. Hasta insanlara fazla yaklaşmayın. Ellerinizi sürekli sabunlayın. Ben daha önce böyle hastalık görmedim. Şuan ağzımda acı tat var. Hiçbirşeyin tadını alamıyorum. Sanırım iyileşmek için vücut bakteri oluşturuyor. Umarım hastalığa yakalanmazsınız.
Konuyu hem size kasayı çalıştırdıktan sonra hangi testleri yapacağımı sormak hem de sağlığınıza dikkat edin demekti. Hasta insanlara fazla yaklaşmayın. Ellerinizi sürekli sabunlayın. Ben daha önce böyle hastalık görmedim. Şuan ağzımda acı tat var. Hiçbirşeyin tadını alamıyorum. Sanırım iyileşmek için vücut bakteri oluşturuyor. Umarım hastalığa yakalanmazsınız.