Neler Yeni

Vatan Bilgisayar’dan Sistem Topladım Fakat..

alemdarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
mert

KingDeViL

80+ Bronze
Öncelikle geçmiş olsun bu arada ne kadara topladınız acaba?
Teşekkürler. 67bin tuttu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

böyle pc alabileyim de hastada olurum sorun yok...
Öyle söyleme kardeşim. Başına gelirse nasıl lanet bir virüs olduğunu anlarsın. Ben kasayı eve getireli kaç gün oldu ben daha dün açtım kutusunu. Hasta iken gözüm görmedi bile. Hatta kendimi toplarlamışken bile insanın gözü görmüyor. Bir an önce sağlıklı eski haline dönmeyi istiyorsun. Uyku uyumak yemek yemek istiyorsun. Virüsün hergün olayı farklıydı. Hele bir gün annemle ikimizin sırtı yandı. Sırt üstü yatıp uyuyamadık. Yüz üstü yatayım diyorsun ama lanet virüs anlıyormu nedir hemen yanma başlıyordu. Hatta şöyle söylesem daha net anlayacaksın; Annem baş ağrısına dayamayıp beline kadar olan saçlarını kesti attı. Çektiği acıyı sen düşün.

Son düzenleme:

Kenaster

80+
İlk önce çok büyük geçmiş olsun, bende korona oldum bilirim o acıyı, hatırlamak bile istemiyorum o kadar lanet bir şey ki öff öff gene aklıma geldikce strese girdim.
Her neyse, hayırlı olsun güzel bir sistem toplamışsınız, sağlıkla huzurla kullanmanız dileğiyle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet
Merhaba arkadaşlar. Kara cuma indiriminde Vatn bilgisayardan sistem toplamaya gittim. İstediğim parçaların kimisi değiştirilerek sistemin siparişini verdim. 1 hafta sonra telefon geldi ve gidip kasayı ve kutuları teslim aldım. Fakat neredeyse 8 gündür eve getirdiğim gibi kutuda duruyor kasa. Açıp bakmadım bile. Çünkü ailecek bir virüse yakalandık. Ölümden döndük diyebilirim. Yarın Allah izin verirse kutusundan çıkartıp çalıştıracağım. Umarım sorunsuz çalışır.

Konuyu hem size kasayı çalıştırdıktan sonra hangi testleri yapacağımı sormak hem de sağlığınıza dikkat edin demekti. Hasta insanlara fazla yaklaşmayın. Ellerinizi sürekli sabunlayın. Ben daha önce böyle hastalık görmedim. Şuan ağzımda acı tat var. Hiçbirşeyin tadını alamıyorum. Sanırım iyileşmek için vücut bakteri oluşturuyor. Umarım hastalığa yakalanmazsınız.
Dostum hiç Intel uymusmu oraya ya insan ryzen 7 falan ayarlar oraya veya ryzen 5 Intel çok dandik bana kalirsa

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Hocam acilen doktora gidin. Benim annem korona oldu. Koronayı geçirdikten 1 ya da 2 ay sonra doktora gitti ve doktora koku ve tat alamıyorüm diyince doktor "çok geç kalmışsınız, keşke daha erken gelseydiniz" dedi ve annem bi 7 ay boyunca hiç koku ve tat alamadı.
Şuan alabılıyor mu hocam

KingDeViL

80+ Bronze
Dostum hiç Intel uymusmu oraya ya insan ryzen 7 falan ayarlar oraya veya ryzen 5 Intel çok dandik bana kalirsa
Şimdilik i5 13600k yeterli. İleride i9 yaparım. Amd ben hayatımda kullanmadım kullanmam da. İstediği kadar iyi olsun. Zaten Web’de geziyorum arada oyun oynuyorum.

Şimdi bilgisayarda Windows 11 var ben format atacağım sanırım az sonra. Win10 kullanabiliyorum. Win11 alışamadım. Bilgisayarda yeni olunca garipsedim. Yalnız şöyle bir sıkıntım var bilgisayarın rgbleri ve fan hızları kafasına göre dönüyor gibi. Fanları mesela bilgisayar ısındıkça artacak şekilde bostan mı ayarlıyoruz? Sıvı soğutucu sesli çalışıyordu onun kumandasından fan hızını düşürdüm. Onu bilgisayar ayarlayacak şekilde bereden yapabilirim ? Asus Armory crate yükledim fakat sadece ramleri gördü. Sanırım bunların bağlantılarını hep yanlış yapmışlar. Kasa rgblerini felan Şuan sadece kasa üzerindeki düğmeden ayarlayabiliyorum .

KingDeViL

80+ Bronze
Fanları ayarladım sanırım

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    2.5 MB · Hit: 55
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Hakan

R9XTX

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar. Kara cuma indiriminde Vatn bilgisayardan sistem toplamaya gittim. İstediğim parçaların kimisi değiştirilerek sistemin siparişini verdim. 1 hafta sonra telefon geldi ve gidip kasayı ve kutuları teslim aldım. Fakat neredeyse 8 gündür eve getirdiğim gibi kutuda duruyor kasa. Açıp bakmadım bile. Çünkü ailecek bir virüse yakalandık. Ölümden döndük diyebilirim. Yarın Allah izin verirse kutusundan çıkartıp çalıştıracağım. Umarım sorunsuz çalışır.

Konuyu hem size kasayı çalıştırdıktan sonra hangi testleri yapacağımı sormak hem de sağlığınıza dikkat edin demekti. Hasta insanlara fazla yaklaşmayın. Ellerinizi sürekli sabunlayın. Ben daha önce böyle hastalık görmedim. Şuan ağzımda acı tat var. Hiçbirşeyin tadını alamıyorum. Sanırım iyileşmek için vücut bakteri oluşturuyor. Umarım hastalığa yakalanmazsınız.
Yani?

Top Bottom