vatan bilgisayarı almaktan vazgeçtim

adudator

80+
Reaksiyon skoru
70
https://www.vatanbilgisayar.com/amd...50m-k-toshiba-500gb-m-2-ssd-crucial-16gb.html
modart pc'nin videosunu izleyip bu bilgisayarı almaya karar vermiştim çünkü her oyunu ultra ayarlarda oynarken bile en fazla 65 dereceyi görüyordu. Fakat bu sistemi alan kişilerle konuştum 1 tane kullanıcının da videosunu izledim ekran kartı 80 işlemci 90derecelerde yanıyor. Şu an sistemi almaktan vazgeçtim 6500 7000 bandında önerebileceğiniz beni uzun süre götürecek öneriniz var mı?

Knk o sistemi alabilirsin Yanina bit tane de islemci sogutucusu alabilirsin

R5 3600 stok fan ile kullanılmaz zaten dostum. Onun için ayriyetten fan almak zorundasın. Ayrıca ekran kartı Dual Evo serisi. 80 dereceyi görmez o kart. Gerçi görse bile normal bir değer ama 70 dereceyi geçeceğini sanmam yanlışın var.

Knk o sistemi alabilirsin Yanina bit tane de islemci sogutucusu alabilirsin
işlemci soğutucu kaç liraya mal olur o parayı ekran kartını yükseltmeye kullanırım diye düşünmüştüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

R5 3600 stok fan ile kullanılmaz zaten dostum. Onun için ayriyetten fan almak zorundasın. Ayrıca ekran kartı Dual Evo serisi. 80 dereceyi görmez o kart. Gerçi görse bile normal bir değer ama 70 dereceyi geçeceğini sanmam yanlışın var.
kart pubgpde 82 etsde 77 rustta 78 derece falan

kart pubgpde 82 etsde 77 rustta 78 derece falan
Normal değerler sıkıntı etme.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işlemci soğutucu kaç liraya mal olur o parayı ekran kartını yükseltmeye kullanırım diye düşünmüştüm
İyi bir sistem toplayacaksan işlemci soğutucu almak zorundasın. Min alacağın işlemci R5 3600 olmalı ona da fan şart. 300tl gibi bir fiyata çok güzel bir fan alabilirsin.

https://www.vatanbilgisayar.com/AMD...50m-k-toshiba-500gb-m-2-SSD-crucial-16gb.html
modart PC'nin videosunu izleyip bu bilgisayarı almaya karar vermiştim çünkü her oyunu ultra ayarlarda oynarken bile en fazla 65 dereceyi görüyordu. Fakat bu sistemi alan kişilerle konuştum 1 tane kullanıcının da videosunu izledim ekran kartı 80 işlemci 90derecelerde yanıyor. Şu an sistemi almaktan vazgeçtim 6500 7000 bandında önerebileceğiniz beni uzun süre götürecek öneriniz var mı?
r5 3600 core performance boost u kapattığın sürece stok fanla rahatlıkla kullanabilirsin 75 dereceyi geçmez

Bende bu sistemi alacağım bayramdan sonra testi yapan arkadaşlarla modartın videoları uyuşmuyor testi yapan arkadaşlar bilgisayar konusunda biraz zayıf bence almalısın.

https://www.vatanbilgisayar.com/AMD...50m-k-toshiba-500gb-m-2-SSD-crucial-16gb.html
modart PC'nin videosunu izleyip bu bilgisayarı almaya karar vermiştim çünkü her oyunu ultra ayarlarda oynarken bile en fazla 65 dereceyi görüyordu. Fakat bu sistemi alan kişilerle konuştum 1 tane kullanıcının da videosunu izledim ekran kartı 80 işlemci 90derecelerde yanıyor. Şu an sistemi almaktan vazgeçtim 6500 7000 bandında önerebileceğiniz beni uzun süre götürecek öneriniz var mı?

ModArt PC nin sistemleri genelde kötü oluyor. Başlık da bir tuhaf olmuş Vatan Bilgisayarı almak :D.

Bence sistem gayet güzel RAM 8×2 olsa daha iyi olurdu ileride soğutucu değiştirilebilir.

Asıl olay sistem fiyatları, bi ara F/P diye bir sistem çıkarmıştı. Rezaletti.

Geri