Luci_
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 146
5060TI olan iyi hocam alınır benceFena mı değil yoksa iyi mi? Fena değilse alternatif iletir misiniz almam gerekiyor artık![]()
5060TI olan iyi hocam alınır benceFena mı değil yoksa iyi mi? Fena değilse alternatif iletir misiniz almam gerekiyor artık![]()
Ultra her türlü daha iyi ve ssd 1tb
ve ddr5Ultra her türlü daha iyi ve ssd 1tb
u5 245K = AMD 9600XBu islemciler yenimi çıktı ilk kez gördüm
Konudaki her anlamda daha iyi ve 3k daha ucuz
İşlemcide bir sıkıntı var mı ilk defa duydum valo pubg rdr oynayacağımUltra her türlü daha iyi ve ssd 1tb
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ve ddr5![]()
İşlemci nasıldır hocam bir sıkıntısı var mı ilk defa gördüm bende oyun için üzmez değil miKonudaki her anlamda daha iyi ve 3k daha ucuz
ilk haberler çıktığında anlık olarak karar alıp kaldırdılarDevlet sağolsun montaj yapmayı öğrenmemizi istiyo
Yav hocam al geç birazdan alma şansın kalmayacakİşlemcide bir sıkıntı var mı ilk defa duydum valo pubg rdr oynayacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İşlemci nasıldır hocam bir sıkıntısı var mı ilk defa gördüm bende oyun için üzmez değil mi
Soğutucu eklemem felan lazım mı dur acele etmiyim fiyat çok iyi ama :dYav hocam al geç birazdan alma şansın kalmayacak
Sonra al ben atıcam sana soğutucu vatandan alıp kazık yemeSoğutucu eklemem felan lazım mı dur acele etmiyim fiyat çok iyi ama :d
Stok bitti :dYav hocam al geç birazdan alma şansın kalmayacak