byhorozkentli
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Alıp kenara koy açma düşerse iade edersin 2 hafta düşünme fırsatı işteŞimdi açgözlülükte yapmak istemiyorum belki daha da düşer diye
Alıp kenara koy açma düşerse iade edersin 2 hafta düşünme fırsatı işteŞimdi açgözlülükte yapmak istemiyorum belki daha da düşer diye
Mantıklı haklısın öyle yapalım bakalımAlıp kenara koy açma düşerse iade edersin 2 hafta düşünme fırsatı işte)
vatan iade konusunda nasıldır acaba bilginiz varmıAlıp kenara koy açma düşerse iade edersin 2 hafta düşünme fırsatı işte)
Kutuyu açmaz isen sıkıntı olacağını düşünmüyorumvatan iade konusunda nasıldır acaba bilginiz varmı
1080Pde darboğaz yapmaması için 5800x3d felan almak lazım sanırım. 3070ti bence 1440P kartı.1080p de darboğaz yapmayacak işlemci önerir misiniz ona göre alıcam
Ne dedin kardeşim bilgilendirir misin beni? Bu arada kartı aldım iyi etmiş miyim beklesemiydim?
Monitör 1080p1080Pde darboğaz yapmaması için 5800x3d felan almak lazım sanırım. 3070ti bence 1440P kartı.
Para varsa sorun yok al ilerde monitörü de yükseltirsin ne olacak.Monitör 1080p![]()
Adam ya geldi adamdedim
Taksitlemi aldınBende aldım geçtim ihtiyacı olan varsa Asus dual 6600 xt var elimde 7 ye bırakcam. Geçen ay aldım.