Vatana gidip izah et istersen onun dışında güvendiğin mahalle bilgisayarcisina götür yanında yapsın montajınıVatandan aldığım sistemin hiç bir montaj yapılmadan geldi. Ne yapmam gerek 2.sorumda montaj için bildiğiniz videolar varsa atarsanız çok sevnirim çok mağdurum şaun hiç masaüstü kasa ile tecrübem olmadı![]()
evet Oem hazır sistemOEM Hazır sistem mi satın aldınız?
Kendiniz kurulum yapmayın parçalar garanti dışı kalabilir. Götürün vatana kursunlar. Belli ki bir yanlışlık olmuş.evet Oem hazır sistem
İlginç. Faturayla git montaj yaparlar ya da kendin yap çok daha zevkli olur yapmadan 5-6 video izle.evet Oem hazır sistem
Yanlışlık olduğunu düşünmüyorum. Aynı şekilde oem hazır sistem almak istiyordum. Vatanın mağazasına gidip ordaki adamdan bilgi almak istedim. Adam virüsten dolayı montaj yapılmadığını montajı kendim yapmam gerektiğini söyledi. Hazır sistemi almak için siteye girdiğimde bütün sistemler stokta yoktu. Vatanda çok fazla sorun yaşayanlar var hazır sistemlerle ilgili bu yüzden benimde güvenim sarsıldı.Kendiniz kurulum yapmayın parçalar garanti dışı kalabilir. Götürün vatana kursunlar. Belli ki bir yanlışlık olmuş.
Ben 2 ay önce kurulu olarak aldım ve gram sorun yaşamadım. Yaptığım alışverişten de son derece memnun kaldım.Yanlışlık olduğunu düşünmüyorum. Aynı şekilde oem hazır sistem almak istiyordum. Vatanın mağazasına gidip ordaki adamdan bilgi almak istedim. Adam virüsten dolayı montaj yapılmadığını montajı kendim yapmam gerektiğini söyledi. Hazır sistemi almak için siteye girdiğimde bütün sistemler stokta yoktu. Vatanda çok fazla sorun yaşayanlar var hazır sistemlerle ilgili bu yüzden benimde güvenim sarsıldı.
Adam virüsten dolayı olduğunu söyledi. 2 ay öncesini bilemem ama hala hazır sistemlerle sorun yaşayan insanlar gördüm forumlarda. Ödeme yapıp 1 aydır sistemini alamayanda var vatanın oyaladığını söyleyerek.Ben 2 ay önce kurulu olarak aldım ve gram sorun yaşamadım. Yaptığım alışverişten de son derece memnun kaldım.