Vatan da ddr5 sistem buldum sorun yaratır mı uyumlu mu

Reaksiyon skoru
1
Merhaba arkadaslar yeni yayıncı bilgisayarı alıcam ama uyumluluk konusunda endişşeliyim vatanda bulduğum sistem çok güzel ddr5 rtx 4070 intel i5 14400f kullanıyolar fakat anakart yüzünden sistyemden tam performans almamı engeller mi bilmiyorum sistemin linkini bırakıyorum bana tavsiye verecek yardım edicek birileri var mı

sistem fiyatlarının hepsi uçtu son demleri bunlar yılbasından sonra kimse sistem sahibi olamicak firmalar artık kapatıyor ramlerin fiyatı uçtu bide bu sistem normalde 58k
1765699591764.webp

Olum çok pahalı değil mi bu fiyat hafızamı kaybettim
hocam haklısınız ama nvida bütün 4000 serisi ekran kartlarının üretimini durdurdu son kalanlar buınlar yeni çıkan 5000 serisi yazılım odaklı yapmıslar 4000 serisinde saf güç öne çıkarken 5000 serisinde yazılım odaklı gitmişler ben yayın için 4070 ekran kartını daha uygun gördüm
bu sistemin tek eksiği anakart anakrtıda yükseltirsem müq olur geri kalan parçalarını satarım yükseltirim hallolur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hesabladınmı nedenki
diğer sitelere bakarsanız 4000 serisi ekran kartı kolay kolay bulamazsın bulsanız bile çok pahalı olur amd sistem hiç bakmayın ztn hangi yayınıcının amd sistem kullandınıgını görüdünüz bide artık hiçbir firma montaj yapmıyor benim vatanı seçmemde ki asıl sebep burdan bayiden alıcam ve montajını yaptırıcam diğer türlü alınmaz bu devirde kimseye güvenmezsin

hocam haklısınız ama nvida bütün 4000 serisi ekran kartlarının üretimini durdurdu son kalanlar buınlar yeni çıkan 5000 serisi yazılım odaklı yapmıslar 4000 serisinde saf güç öne çıkarken 5000 serisinde yazılım odaklı gitmişler ben yayın için 4070 ekran kartını daha uygun gördüm
bu sistemin tek eksiği anakart anakrtıda yükseltirsem müq olur geri kalan parçalarını satarım yükseltirim hallolur

diğer sitelere bakarsanız 4000 serisi ekran kartı kolay kolay bulamazsın bulsanız bile çok pahalı olur amd sistem hiç bakmayın ztn hangi yayınıcının amd sistem kullandınıgını görüdünüz bide artık hiçbir firma montaj yapmıyor benim vatanı seçmemde ki asıl sebep burdan bayiden alıcam ve montajını yaptırıcam diğer türlü alınmaz bu devirde kimseye güvenmezsin
Vatan güzel yerde güzel sistem çıkartmıyor

Hocam hangi bayide yaptıracaksınız

Geri