- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam parçaların kalitesine dikkat ediyorum psu fln birde 9 ay taksitle alıcam 30k yı geçmemesi gerekiyorSadece ssd 1TB seçersiniz yeter başka bir şey özelleştirmeye gerek yok. Bir de rami 3600mhzcl18 yaparsınız
hocam parçaların kalitesine dikkat ediyorum psu fln birde 9 ay taksitle alıcam 30k yı geçmemesi gerekiyorSadece ssd 1TB seçersiniz yeter başka bir şey özelleştirmeye gerek yok. Bir de rami 3600mhzcl18 yaparsınız
PSU kaliteli zaten o sistemdehocam parçaların kalitesine dikkat ediyorum psu fln birde 9 ay taksitle alıcam 30k yı geçmemesi gerekiyor
hocam anakartın pcıe4.0 olmasınada dikkat ediyorum gen4 ssd ye yükseltiyorum ve maximum okuma yazma almak varPSU kaliteli zaten o sistemde
O kadar dert etmeyin hocam. Biostar B550MH seçebilirsiniz ordanhocam anakartın pcıe4.0 olmasınada dikkat ediyorum gen4 ssd ye yükseltiyorum ve maximum okuma yazma almak var
vatan genelde pahalıdır. ama nadiren piyasa veya piyasadan uygun fiyata hazır sistemler çıkartır. vatanın tek avantajı paraf kartınız varsa hazır sistemi peşin fiyatına 5 taksit alabilirsiniz.hocam anakartın pcıe4.0 olmasınada dikkat ediyorum gen4 ssd ye yükseltiyorum ve maximum okuma yazma almak var
hocam gaming gen tr den özelleştirdiğim sistemi almaya karar verdim pişman olurmuyum veya gaming gen tr sıkıntı çıkarırmıO kadar dert etmeyin hocam. Biostar B550MH seçebilirsiniz ordan
Attığım sistemde b550mh seçin 4060ti olsun neden 4060 alıyorsunuzki. 4060 alcaksanız öbür attığım sistem vari şte b550mh adata 1tb falan seçip onu alınhocam gaming gen tr den özelleştirdiğim sistemi almaya karar verdim pişman olurmuyum veya gaming gen tr sıkıntı çıkarırmı
hocam arada 500 tl fln oynuyor gaming gen tr ye daha fazla güveniyorum ordan alıcam gibiAttığım sistemde b550mh seçin 4060ti olsun neden 4060 alıyorsunuzki. 4060 alcaksanız öbür attığım sistem vari şte b550mh adata 1tb falan seçip onu alın
Vatandan hiç bir şey alınmaz! İndirim falan bulursun o ayrı.merhaba arkadaşlar vatanda web e özel uygun hazır sistem gördüm özelliştirme yapıp bu hale getirdim vatana güvenilir mi?
Alıntıyı görüntüle
Niye alınmaz dostum ? En güvenilir mağazalardan birisidir vatan.Vatandan hiç bir şey alınmaz! İndirim falan bulursun o ayrı.
16k ile 4 takstit yapıp i5 12400f asus dual RTX 4060 aldım vatandan.Gözümün önünde toplayıp kutularıyla verdiler.Vatandan hiç bir şey alınmaz! İndirim falan bulursun o ayrı.
Ne aldınız hocam.hocam parçaların kalitesine dikkat ediyorum psu fln birde 9 ay taksitle alıcam 30k yı geçmemesi gerekiyor
Intel yerine AMD olsa fiyat belki biraz daha uyguna gelebilir. Aslında itopyada Mart ayında güzel indirimler vardı. Ama sağlık olsunmerhaba arkadaşlar vatanda web e özel uygun hazır sistem gördüm özelliştirme yapıp bu hale getirdim vatana güvenilir mi?
Alıntıyı görüntüle