Neler Yeni

🔥🔥 VATAN GAMETALK 3 🔥🔥 ( İNDİRİM BİTTİ )

El-Turco

80+ Bronze
Öyle deme ya insan hemen açıp kurup test edesi geliyor usb arıyorum deli gibi klavye ve monitörüde bugun halledicem artık
hocam montajlı mı sipariş ettiniz ,anadolu yakasında neredesiniz akşam çıkarsam bırakırım ama tekrar geri almak şartı ile benim sistem de gelecek 😄😄
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de kasa inceleme gelir mi ya masama sığmaz diye korkuyorum ayak altında da sürekli toz çeksin istemiyorum beklediğimden büyük gelmez inşallah

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
gelir , gelmeden önce vatan insta hesabından geri sayım storysi paylaşılıyor
Nasıl hızlı alabiliriz taktik verirmisiniz? Yoruma link gelince mi alıyorsunuz yoksa siteden link atılmadan önce kasayı bulup mu alıyor sunuz?

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,652
İsim
Kerem Çavuş
Nasıl hızlı alabiliriz taktik verirmisiniz? Yoruma link gelince mi alıyorsunuz yoksa siteden link atılmadan önce kasayı bulup mu alıyor sunuz?
Ben yoruma link atılınca aldım site çökmediği için bir şekilde alınıyor malum diğer siteler gibi çöküp veya sistem çıkmadan bitme olayı olmuyor o yüzden isteyen herkesin alabilceğini düşünüyorum ilk 5 dk içinde

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Ben yoruma link atılınca aldım site çökmediği için bir şekilde alınıyor malum diğer siteler gibi çöküp veya sistem çıkmadan bitme olayı olmuyor o yüzden isteyen herkesin alabilceğini düşünüyorum ilk 5 dk içinde
Yani gametalk 4 çıktığı 5 dk içinde alınabilinir o kadar abartıldığı kadar değil diyorsunuz teşekkürler.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,652
İsim
Kerem Çavuş
Yani gametalk 4 çıktığı 5 dk içinde alınabilinir o kadar abartıldığı kadar değil diyorsunuz teşekkürler.
Fiyat abartıldığı kadar iyi de alınmasına alınabiliyor çökmüyor

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Fiyat abartıldığı kadar iyi de alınmasına alınabiliyor çökmüyor
Teşekkürler. Satın alırken kod gelirken fln zaman kaybediyoruz ya yapılması gereken bir şey var mı yoksa çıkar çıkmaz alırsak gerek kalmaz mı

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,652
İsim
Kerem Çavuş
Teşekkürler. Satın alırken kod gelirken fln zaman kaybediyoruz ya yapılması gereken bir şey var mı yoksa çıkar çıkmaz alırsak gerek kalmaz mı
Ödeme adımına geçtiğin an stok sana ayrılır belli bi süre kod beklerken bitme gibi bir şansı yok

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Evet anadolu yakası şuanda ataşehirdeyim işteyim kasa büyük biraz ama. Çokta değil.Valla yakınsan olur sonra evine kadar geri getiririm 😂

Top Bottom