Neler Yeni

🔥🔥 VATAN GAMETALK 3 🔥🔥 ( İNDİRİM BİTTİ )

El-Turco

80+ Bronze
Kasanın öbür kapağını aç orada anakartın arka kısmıdna kasaya yapışık olur genelde kontrolcü, eksik kablo vardır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet anadolu yakası şuanda ataşehirdeyim işteyim kasa büyük biraz ama. Çokta değil.Valla yakınsan olur sonra evine kadar geri getiririm 😂
Hocam tuzladayım usb satın alsan daha mantıklı olur 😄😄

rmzn96

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Ramazan Özdemir
Bugün bana da geldi sistem. Windows yoktu ama hazır usb olunca sorun olmadı. malum driverlarda yüklü gelmiyor(bide üstüne üstlük ethernetide tanımıyor başta) ekran kartı beklediğimden serin çalışıyor. Çok ağır oyunlarda 70i geçmez diye düşünüyorum. (Valoda denedim max 62 gördüm) yalnız işlemci bi tık sıcak çalışıyor. 40-50w güç çekerken valoda 70leri gördüm. İyi bir hava soğutucu şart gibi.

Anakartta işlemci soğutucu tipini seçme şansınız var buna göre min tdp felan değişiyor. Bios versiyonu bende 1 yıldan fazla eskiydi bios güncellemede yaptım. İnternete bağlayınca direk msi center uyarı verip tüm sürücüleri yüklüyor. Yine valodan örnek vericem max 500 civarı fps gördüm. Min 280 civarıydı. (1080p) 4k da ortalama 300 civarında rahat oynatır.

Kasa baya geniş. 4000 serisi ekran kartlarıda rahatça sığar. 14 cm fanlar yeterince hava akışı sağlıyor. Üstte fan olmamasına rağmen orada bile akış hissediliyor.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Bugün bana da geldi sistem. Windows yoktu ama hazır usb olunca sorun olmadı. malum driverlarda yüklü gelmiyor(bide üstüne üstlük ethernetide tanımıyor başta) ekran kartı beklediğimden serin çalışıyor. Çok ağır oyunlarda 70i geçmez diye düşünüyorum. (Valoda denedim max 62 gördüm) yalnız işlemci bi tık sıcak çalışıyor. 40-50w güç çekerken valoda 70leri gördüm. İyi bir hava soğutucu şart gibi.

Anakartta işlemci soğutucu tipini seçme şansınız var buna göre min tdp felan değişiyor. Bios versiyonu bende 1 yıldan fazla eskiydi bios güncellemede yaptım. İnternete bağlayınca direk msi center uyarı verip tüm sürücüleri yüklüyor. Yine valodan örnek vericem max 500 civarı fps gördüm. Min 280 civarıydı. (1080p) 4k da ortalama 300 civarında rahat oynatır.

Kasa baya geniş. 4000 serisi ekran kartlarıda rahatça sığar. 14 cm fanlar yeterince hava akışı sağlıyor. Üstte fan olmamasına rağmen orada bile akış hissediliyor.
Papara dan alsam sorun yaşar mıyım o acele ile?

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Kasanın öbür kapağını aç orada anakartın arka kısmıdna kasaya yapışık olur genelde kontrolcü, eksik kablo vardır

Hocam tuzladayım usb satın alsan daha mantıklı olur 😄😄
O kablo kasaya yapışık gelmiyor muydu zaten

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
ben enparayla yapayım dedim hata verdi havaleyle aldım mecbur haberin olsun :D bence sağlam bi banka / kredi kartıyla almak daha mantıklı
Ödeme olmayınca papara da havale var. Eğer stok bende kalıcak da havale de çözerim. İçinde baya para var paparanın uğraşmak istemiyorum. Eğer ödeme olmazsa havale nasıl yapılıyor kolay mı?

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,762
İsim
Kerem Çavuş
Ödeme olmayınca papara da havale var. Eğer stok bende kalıcak da havale de çözerim. İçinde baya para var paparanın uğraşmak istemiyorum. Eğer ödeme olmazsa havale nasıl yapılıyor kolay mı?
Havaleyle öde diyosun direkt sipariş oluşuyo 3 iş günü içinde de parayı yatırıp dekontu mail atarsan da haftaiçi 5-6 arası kontrol edilip onaylanıyo

ryangosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Can Geri
Evet sistem geldi 💪💪 ama bir sorun var Windows kurmamışlar bendede usb yok 😂
Hocam cpu soğutucusu kaç cm destekliyor internette bilgi bulamadım

Up

Son düzenleme: