El-Turco
80+ Bronze
Evet ben de ya bi soğutma alalım kule tipiHocam cpu soğutucusu kaç cm destekliyor internette bilgi bulamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Up
Evet ben de ya bi soğutma alalım kule tipiHocam cpu soğutucusu kaç cm destekliyor internette bilgi bulamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Up
Havale ile öde derken kart bilgilerini girerkene stok sana mı ayrılıyor?Havaleyle öde diyosun direkt sipariş oluşuyo 3 iş günü içinde de parayı yatırıp dekontu mail atarsan da haftaiçi 5-6 arası kontrol edilip onaylanıyo
Rastgele bir ürünü şimdi havaleyle almaya çalış sonra iptal edersin dediğimi anlicaksınHavale ile öde derken kart bilgilerini girerkene stok sana mı ayrılıyor?
Kusura bakma hocam uyumuşum, naptın çözebildin mi@myildiray kanka bu boşta olduğu için olabilir mi
Yok ya bulamadım bıraktımKusura bakma hocam uyumuşum, naptın çözebildin mi
Aynı konuya bende dahilim. Hava soğutucu şart. Biz eagle ısınır dedik cpu daha fazla ısınıyorEvet ben de ya bi soğutma alalım kule tipi
Eagle kaç derece görüyo tam yükte test etme şansın var mıAynı konuya bende dahilim. Hava soğutucu şart. Biz eagle ısınır dedik cpu daha fazla ısınıyor
Yarın furmark yapayım. Driver vs kurunca pek vakit kalmadı onaEagle kaç derece görüyo tam yükte test etme şansın var mı
Knk 6800 mü bunumu önerirsin? Birde eagle mi kartAlıntıyı görüntüle
Isınıyor diyen arkadaşları anlamadım. 11 dakika boyunca 1080p'de 70 dereceyi geçemedi kart.