Neler Yeni

🔥🔥 VATAN GAMETALK 3 🔥🔥 ( İNDİRİM BİTTİ )

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,487
İsim
Kürşat

alequetor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ercan AKCAN

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Kart Eagle modeli ve RX 6700 XT ile eş değer 3070. Yazılım olarak eksileri olabilir ama, 6800 çok daha güçlü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi ayarlarda yapmam gerekiyor. Öylesine yaptım ve monitörüm 1080p.
Sadece yayın için 6800 almaktan vazgeçilir mi? 1080 yayın yapılmaz mı?

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,487
İsim
Kürşat
Kart Eagle modeli ve RX 6700 XT ile eş değer 3070. Yazılım olarak eksileri olabilir ama, 6800 çok daha güçlü.

Hangi ayarlarda yapmam gerekiyor. Öylesine yaptım ve monitörüm 1080p.
En azından 8x yapmanız lazım, çözünürlüğü farklı da deneyin gene de.

Ben genelde furmark yapmıyorum ama 3Dmark'ın TimeSpy demosunu yapıyorum. Furmark gereksiz fazla watt çekiyor genelde, ki değerlerin en sağına bakarsanız power kısmında 1 yazıyor.
Bu power throttle yiyor olabilirsin anlamına geliyor, timespyda veya oyunlarda da bu tarz 1 yazarsa Afterburnerda veya hwinfo64'te ilgili kısımlarda, undervolt yapın biraz sorun çözülecektir muhtemelen. Kendi kartımı undervolt ile kullanıyorum.

alequetor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ercan AKCAN
En azından 8x yapmanız lazım, çözünürlüğü farklı da deneyin gene de.

Ben genelde furmark yapmıyorum ama 3Dmark'ın TimeSpy demosunu yapıyorum. Furmark gereksiz fazla watt çekiyor genelde, ki değerlerin en sağına bakarsanız power kısmında 1 yazıyor.
Bu power throttle yiyor olabilirsin anlamına geliyor, timespyda veya oyunlarda da bu tarz 1 yazarsa Afterburnerda veya hwinfo64'te ilgili kısımlarda, undervolt yapın biraz sorun çözülecektir muhtemelen. Kendi kartımı undervolt ile kullanıyorum.
resim_2023-04-07_064710830.png

Soğutma bloğu kartı elime aldığımda gerçekten ufak geldi gözüme (Asus Dual RX 6700 XT neredeyse bunun 2 katı) ama, %78 fanda tam yükte 70 derece bence çok iyi bir derece. 2k denedim ama sistem izin vermedi monitörün yetmediği için.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,775
İsim
Kerem Çavuş
Alıntıyı görüntüle
Soğutma bloğu kartı elime aldığımda gerçekten ufak geldi gözüme (Asus Dual RX 6700 XT neredeyse bunun 2 katı) ama, %78 fanda tam yükte 70 derece bence çok iyi bir derece. 2k denedim ama sistem izin vermedi monitörün yetmediği için.
Fark etmiyor 1080p 0x yapman yeterli sıcaklık sandığımdan iyi 3060ti eagle 80 dereceden düşmüyodu

alequetor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ercan AKCAN
Fark etmiyor 1080p 0x yapman yeterli sıcaklık sandığımdan iyi 3060ti eagle 80 dereceden düşmüyodu
Kasanın etkisi de olabilir. 14x4 fan var. Egsoz fandan bayağı yüksek bir sıcaklık çıkıyordu. :)

Kasanın etkisi de olabilir. 14x4 fan var. Egsoz fandan bayağı yüksek bir sıcaklık çıkıyordu. :)
Ama yine de, kasa olsa olsa 3-4 derece oynatır.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,487
İsim
Kürşat
Alıntıyı görüntüle
Gene de UV yapabilirsiniz power ve volt limit gözüküyor ss'te.

pydepyde

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
zottet kottet
Hayır kart bende kutusunda geldi.

Evet değişiyor tüm renkler tek oluyor extra yanarlı dönerli modlar var 😂 renk geçişleri vs
hocam anakartta sağ üstte bulunan 3 pin JRAINBOW1 portu boş mu dolu mu acaba bakma şansınız varsa çok sevinirim

Yarın furmark yapayım. Driver vs kurunca pek vakit kalmadı ona
hocam anakartta sağ üstte bulunan 3 pin JRAINBOW1 portu boş mu dolu mu acaba bakma şansınız varsa çok sevinirim

Alıntıyı görüntüle

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Anıl Karadağ
bu sistemi alıp da aktif kullanan ve sorun yaşayan var mı? Karaborsadan alacağız artık biraz daha pahalı olacak. 15k'ya alamadık ama. üzerine 2k daha verilip alınır değil mi malum sarı siteden vs?

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
bu sistemi alıp da aktif kullanan ve sorun yaşayan var mı? Karaborsadan alacağız artık biraz daha pahalı olacak. 15k'ya alamadık ama. üzerine 2k daha verilip alınır değil mi malum sarı siteden vs?
Ben yakın zamanda sattım, alınır. Yani sıfır kapalı kutusunda zaten. 17k için bile uygun fiyat. O fiyata şu an 3060ti sistem bile yok adam akıllı. Sistemin tek dezavantajı ekran kartı modeli çabuk ısınan modellerden

İstanbuldaysan technopat one sistemi satanlarda var 3060ti var onda Asus dual white modeli. Hem kasa PSU Asus tuf Gaming. Ortalama yine 16.500 17 arasına bulursun

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,775
İsim
Kerem Çavuş
17ye alınır bence , kaliteli 3070li sistemler 20k+ dan başlıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Anıl Karadağ
Ben yakın zamanda sattım, alınır. Yani sıfır kapalı kutusunda zaten. 17k için bile uygun fiyat. O fiyata şu an 3060ti sistem bile yok adam akıllı. Sistemin tek dezavantajı ekran kartı modeli çabuk ısınan modellerden
hocam 3070'de 2 fan var eagle modelde sanırım ona rağmen mı ısı problemi var ? 3060 ve 3060ti'da var doğru. Siz kullanmış mıydınız hiç satmadan önce

İstanbuldaysan technopat one sistemi satanlarda var 3060ti var onda Asus dual white modeli. Hem kasa PSU Asus tuf Gaming. Ortalama yine 16.500 17 arasına bulursun
maalesef değilim hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,578
Üyeler
166,028
Son üye
schewesa
Top Bottom